Antena 3 CNN Actualitate Revoltă la înmormântarea bărbatului din Pitești mort după ce a fost imobilizat de polițiști

Revoltă la înmormântarea bărbatului din Pitești mort după ce a fost imobilizat de polițiști

Revoltă la înmormântarea bărbatului din Piteşti, care a murit după ce a fost imobilizat de poliţişti. Familia spune că nimeni din poliţie nu le-a cerut iertare sau măcar să le prezinte condoleanţe. Rude, prieteni şi apropiaţi - zeci de oameni l-au condus pe bărbat pe ultimul drum.

Revoltă la înmormântarea bărbatului din Pitești mort după ce a fost imobilizat de polițiști
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    20 Apr 2021   •   16:37

Rudele sunt revoltate şi spun că s-ar fi aşteptat ca cineva din Poliţie să le prezinte condoleanţe sau să vină să îi aprindă o lumânare.

"Nimeni nu a spus nimic. Nici ministrul Bode, ieri, când s-a terminat conferința, mai ales că acest caz de la Pitești fusese lăsat ultimul, putea să prezinte și dânsul condoleanțe familei. Măcar atât", a spus o rudă a bărbatului.
 

"Pe mine nu mă mai frământă arestările astea ale lor. Asta e o mânjeală (...) Să le fie rușine cine-i îmbracă și le dă haina statului, că nu e a lor. Derbedeii ăștia... Că am auzit că a fost tânăr", a spus, la rândul său, mama victimei.

Și cei care l-au cunoscut pe bărbat se declară revoltați de ce s-a înâmplat.

"A fost un gest criminal al polițiștilor, o tragedie. Dumnealui era întreținătorul mamei sale, al soției..." - "Nimeni nu a transmis condoleanțe sau ceva. Nimic...", sunt mesajele transmise de vecinii bărbatului.

Poliția Argeș a anuntat că unul dintre agenţii acuzaţi a fost suspendat pe timpul arestării preventive. Este vorba despre Daniel Draghici, cel care l-a pus la pământ pe bărbatul în vârstă de 63 de ani. Iar celălalt polițist s-a pensionat.

Vă reamintim, bărbatul de 62 de ani a murit, după ce s-a lovit puternic la cap atunci când a fost pus la pământ, iar unul dintre agenţi i-a pus genunchiul pe gât, aproape un minut.

×
Subiecte în articol: bărbat imobilizat Pitești
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close