Antena 3 CNN Actualitate REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan: „Este un scor bun, Klaus Iohannis a convins după cinci ani de mandat”

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan: „Este un scor bun, Klaus Iohannis a convins după cinci ani de mandat”

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan: „Este un scor bun, Klaus Iohannis a convins după cinci ani de mandat”
11 Noi 2019   •   00:59

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat după aflarea rezultatelor parțiale de la alegerile prezidențiale din turul I că scorul obținut de președintele Klaus Iohannis arată că a convins după cinci ani de mandat.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Totodată, fostul jurnalist a ținut să precizeze și că șeful statului a reușit să câștige Bucureștiul.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. „Este un scor care ne demonstrează că președintele Klaus Iohannis după cinci ani de mandat a convins, oamenii au încredere în continuare în domnia sa, a avut o prestație excepțională în acest prim mandat, și va reuși într-un parteneriat pe care și-l dorște și domnia sa și cetățenii români să facă lucruri extraordinare și din punct de vedere al puterii executive și în următorii cinci ani. Este un scor bun, știam că avem candidatul cel mai bun, un om onest, rațional, echilibrat, care a luptat și a ținut stavilă în momentele extrem de complicate ale României din ultimii trei ani de zile, în același timp a asigurat prestigiul internațional de excepție. Mă bucur că au votat foarte mulți de români în Diaspora. Am spus că Klaus Iohannis va câștiga cu peste 50% în Diaspora, ce e mai important a câștigat Bucureștiul între 33-35%, în sectorul 5 diferența față de Dan Barna este de 15%. În Diaspora mă aștept ca procentele să fie mai mari de 20%”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close