Antena 3 CNN Actualitate Social Românca din Italia aduce dovezi care infirmă informaţiile potrivit cărora ea ar fi Denise Pipitone

Românca din Italia aduce dovezi care infirmă informaţiile potrivit cărora ea ar fi Denise Pipitone

Elena Denisa Grigoriu, în vârstă de 19 ani, rezidentă la Scalea, în provincia Cosenza, Italia este în aceste zile în atenţia opiniei publice dornică să afle dacă este sau nu fetiţa dispărută în urmă cu 17 ani. Cea care aşteaptă cel mai mult vestea este mama lui Denise Pipitone, căreia asemănarea izbitoare cu tânăra româncă i-a aprins din nou speranța că și-ar putea regăsi, în sfărşit, copilul pierdut.

Românca din Italia aduce dovezi care infirmă informaţiile potrivit cărora ea ar fi Denise Pipitone
Sursa foto: Corriere della Sera
de Claudia Popovici    |    12 Mai 2021   •   17:42

Potrivit presei italiene, tânăra originară din Bicaz, județul Neamț despre care s-a presupus că ar fi Denise Pipitone, o fetiță dispărută în timp ce se juca în fața casei bunicilor materni, pe data de 1 septembrie 2004, a fost audiată, luni, şi le-a povestit anchetatorilor viața sa, indicând cine îi sunt părinții și cum pot fi găsiţi.

Mai mult, ea a prezentat şi dovezi care infirmă informațiile potrivit cărora ar fi Denise Pipitone.

„Nu sunt eu Denise, am o cicatrice cum avea și fetița, dar nu sunt Denise. Dacă nu mă cred sau nu au încredere în documentele mele, sunt dispusă să fac și testul ADN dacă e cazul.

M-am născut pe 4 mai 2002, în România, mama mea nu este aici, cu mine, iar tatăl meu e decedat. Sunt aici, în Italia, din 2009. Uitați, acesta este certificatul meu de naștere care demonstrează că sunt născută în România", le-a arătat românca jurnaliștilor citați de Corriere della Sera.

Mai mult tânăra şi-a exprimat regretul pentru suferința mama fetiței dispărute, căreia asemănarea izbitoare i-a aprins din nou speranța că și-ar putea regăsi fiica.

„E trist să dai speranță unei persoane care își caută fiica de mult timp și dacă aș ști că sunt eu Denise Pipitone aș alerga cu brațele deschise spre ea, dar nu sunt Denise, nu știu cum să vă mai zic, dar nu sunt eu fetița dispărută", a mai spus Denisa presei locale.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close