Antena 3 CNN Actualitate Rețeaua BBC promovează România ca Destinația anului 2020

Rețeaua BBC promovează România ca Destinația anului 2020

Regizorul britanic Charlie Ottley, realizatorul producției Wild Carpathia, a propus un plan de promovare a României, în contextul pandemiei. El a realizat deja primul videoclip de promovare, care a făcut înconjurul lumii după ce a fost distribuit de rețeaua BBC.

Rețeaua BBC promovează România ca Destinația anului 2020
Sursa foto: Hepta
05 Iun 2020   •   22:55

”Nu mergem peste tot în lume. Avem acces în America, în Europa și în Orientul Mijlociu, dar în momentul acesta, oamenii din Asia, Africa sau America de Sud nu se gândesc la Europa ca la o destinație de vacanță atunci când se vor ridica restricțiile de călătorie. Ceea ce vrem să facem este să țintim către Europa întâi și apoi vreau să plantăm această sămânță și în America, pentru că foarte mulți americani nu știu ce este România, cunosc doar foarte puțin despre Transilvania. Vrem să arătăm publicului american ce reprezintă România pentru a veni în vacanțe aici.”, a declarat Charlie Ottley, într-un interviu la Antena 3.

Ottley îi încurajează pe români să-și petreacă vacanțele acasă pentru a reconstrui industria turismul și a redescoperi moștenirea națională.

El a mărturisit că preferă zona Bucegi-Piatra Craiului, în care intenționează să achiziționeze o casă tradițională pe care să o restaureze.

Rețeaua BBC promovează România ca Destinația anului 2020

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close