Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a aruncat în fața mașinii fiindcă nu a mai suportat violențele la care era supusă de soț. Femeia locuia cu acesta și cu cei trei copii

S-a aruncat în fața mașinii fiindcă nu a mai suportat violențele la care era supusă de soț. Femeia locuia cu acesta și cu cei trei copii

O femeie din Frumușani, Călărași, a vrut să oprească violențele la care era supusă de către soțul ei și a decis că cea mai bună modalitate ar fi să se arunce în fața unei mașini. 

S-a aruncat în fața mașinii fiindcă nu a mai suportat violențele la care era supusă de soț. Femeia locuia cu acesta și cu cei trei copii
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
16 Ian 2020   •   14:56

O șoferiță din București a povestit cum aceasta i-a sărit în fața autovehicului, în timp ce se afla pe DN 4, în localitatea Frumușani, și că a așteptat aproape o oră pentru ca oamenii legii să intervină. 

Se pare că femeia locuia împreună cu mama și cei trei copii ai săi, iar soțul ei violent le făcea zile grele. 

"Data: Miercuri 15 ianuarie 2020. Ora 1:30 noaptea. Locatie: DN 4 - Frumusani. Vremea: ceata foarte densa, vizibilitate foarte scazuta, -3 grade.

In fata masinii pur si simplu sare o femeie imbracata sumar (maieu) si desculta, facand semne disperate.

Incercam sa intoarcem masina in siguranta avand in vedere ceata densa si intre timp sun la 112 sa solicit un echipaj de politie la fata locului. Mi se spune sa merg la fata locului, sa constat gravitatea problemei si apoi daca este necesar vor trimite echipaj.

Bineinteles mi se mai spune sa inchid pentru ca tin linia ocupata si sunt si alte urgente si sa revin dupa ce stau de vorba cu femeia.

Ajung in cateva secunde la victima (o doamna in adevaratul sens al cuvantului in jurul varstei de 40 ani) si la insistentele mele disperate sunt inca pe fir si de asemenea dl "salvator" aude cum femeia imi povesteste disperata si plangand ca a batut-o sotul, ca a reusit sa fuga, ca in urma ei sotul ii lovea mama si ca in casa au ramas 3 copii si se teme pentru ei. Mi se comunica trimiterea unui echipaj. Bag femeia in masina, ii dau geaca mea (vazusem bine initial, in cateva fractiuni de secunda-era in maieu, in picioarele goale si in pantaloni de pijama foarte subtiri- pantalonii acum ii observ). Apare politia... 50 minute? Cam cate se pot intampla in 50 minute? Am lasat-o pe maini sigure...OARE?", a scris Liliana Sandu în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: frumușani Calarasi
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close