Antena 3 CNN Actualitate Șapte accidente din cauza Consiliului Județean. Ce măsuri a luat Poliția

Șapte accidente din cauza Consiliului Județean. Ce măsuri a luat Poliția

Consiliul Judeţean Praova a fost amendat de Politie după ce ieri s-au produs 7 accidente rutiere şi 5 persoane au fost ranite. Politia a stabilit ca principalul responsabil de producerea accidentelor este Consiliul Judetean care nu a intervenit pentru indepartearea poleiului de pe drumurile din judet.

Șapte accidente din cauza Consiliului Județean. Ce măsuri a luat Poliția
17 Ian 2020   •   08:46

Consiliul Județean Prahova a fost amendat de Poliție din cauză că drumurile pe care le administrează nu au fost curățate de polei și, din această cauză, joi 16 ianuarie, s-au produs nu mai puțin de șapte accidente rutiere, dintre care două cu victime. 

Cinci persoane au ajuns la spital ca urmare a producerii accidentelor. 
"În ziua de 16 ianuarie, pe rețeaua de drumuri județene din zona de sud a județului, respectiv pe DJ 100C și pe DJ 101F au fost înregistrate 2 accidente rutiere soldate cu rănirea a cinci persoane și cinci accidente rutiere soldate doar cu pagube materiale. 

Întrucât s-a constatat faptul că nu au fost îndeplinite obligațiile de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, administratorul drumului județean a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice,cu amendă în valoare de 3.045 lei.", au transmis reprezentanții Poliției Prahova. 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close