Antena 3 CNN Actualitate Scandal în staţia de metrou Unirii, după ce un tânăr a refuzat să îşi pună masca şi a sărit la bătaie

Scandal în staţia de metrou Unirii, după ce un tânăr a refuzat să îşi pună masca şi a sărit la bătaie

Scandal uriaş în staţia de metrou Unirii, astăzi, după ce un tânăr, care nu purta masca de protecţie, a refuzat să se legitimeze şi a sărit la bătaie cu agenţii de pază.

Scandal în staţia de metrou Unirii, după ce un tânăr a refuzat să îşi pună masca şi a sărit la bătaie
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    28 Feb 2021   •   21:39

Totul s-a întâmplat în staţia de metrou Unirii, acolo unde tânărul se afla împreună cu doi prieteni.

Pentru că nu purta masca de protecţie, unul dintre agenţii de pază l-a luat la întrebări şi l-a rugat să găsească o modalitate pentru a-şi acoperi nasul şi gura, însă tânărul a început să facă scandal.

Poliţiştii şi jandarmii aflaţi în staţia de metrou au auzit scandalul şi au încercat să îl calmeze pe tânăr, dar şi să îl legitimeze.

Acesta a refuzat să se legitimeze şi a început să înjure, motiv pentru care forţele de ordine l-au imobilizat cu forţa.

"Astăzi, în jurul orei 16.15, polițiști și jandarmi aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în interiorul unei stații de metrou din sectorul 3 au observat un bărbat care nu purta mască de protecție.

I s-a atras atenția asupra acestui fapt, dar bărbatul a devenit agresiv verbal, ulterior refuzând legitimarea. A fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție pentru verificări", se arată într-o informare a autorităţilor.

×
Subiecte în articol: metrou
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close