Antena 3 CNN Actualitate Scandalul din SUA care ar putea afecta alegerile prezidenţiale

Scandalul din SUA care ar putea afecta alegerile prezidenţiale

Scandalul din SUA care ar putea afecta alegerile prezidenţiale
Sursa foto: foto: Agerpres
13 Oct 2019   •   04:02

Andreea Sava a venit cu informaţii exclusive la "Descoperiţi" despre scandalul din Statele Unite. O bombă din SUA ameninţă să explodeze în plină campanie şi să dinamiteze în primul rând alegerile. Una ar fi legată şi de revenirea în ţară a Elenei Udrea şi totala sa schimbare la faţă, în sensul că acum are mare încredere în justiţie şi nu mai vrea să vorbească. Despre această revenire s-a tot vorbit că s-a produs fix după ce ar fi fost vizitată în celula din Costa Rica de către FBI în legătură cu vreo 200 de milioane de dolari deturnate din banii trimişi CIA sau poate conexate cu vreo investigaţie comună FBI-Israel privind afacerea Roşia Montană, anchetă prin care a fost audiat prin comisie rogatorie şi Traian Băsescu. 

Elena Udrea nu e exclus să ştie câte ceva şi pentru o nouă anchetă începută în SUA şi care a fost anunţată că ajunge şi în România chiar de avocatul preşedintelui Donald Trump, Rudy Giuliani. "Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite", a spus Giuliani. 

Şi nu a fost vreo scăpare a lui Rudy Giuliani. A continuat să mai vorbească despre ancheta pe care o va face în Ucraina, China şi România. "Ucraina este doar vârful aisbergului. Mergem la China, v-am spus despre România, mai am o ţară care este pe listă. Nu spun că Biden a fost implicat în oferirea mitei, dar acesta este singurul lucru în care nu a fost implicat. Acest caz are un miros urât, oricât ar fugi ei de el. Vreau să fiţi atenţi nu doar la China, fiţi atenţi la România! Doar urmăriţi România!", a adăugat Rudy Giuliani.

Cătălin Harnagea - "A mai apărut o intervenţie interesantă care s-a referit la activitatea unui ONG din Ucraina, care se numeşte proiectul de raportare a crimei organizate şi corupţiei, care s-a înfiinţat în 2006, moment în care şi în România s-a înfiinţat un ONG cu acelaşi nume şi care s-a transformat apoi în alt ONG care se numeşte Rise Project. Acest ONG din Ucraina a dat informaţii care sunt în raportul acelui avertizor de integritate. Foarte multe informaţii din acel raport sunt date de acel ONG, care e finanţat pe faţă de multe ONG-uri importante ale lui Soros, de Departamentul de Stat şi aşa mai departe. Informaţiile date de acel ONG sunt confirmate de Departamentul de stat. Informaţiile ONG-ului cu ce s-a întâmplat în Ucraina, cu ambasadoarea din Ucraina, cu Biden, sunt confirmate şi de informaţiile care există în Departamentul de Stat". 

×
Subiecte în articol: scandalul SUA
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close