Antena 3 CNN Actualitate Schelă desprinsă de vântul puternic de pe fațada unui bloc din Capitală! Două mașini au fost avariate

Schelă desprinsă de vântul puternic de pe fațada unui bloc din Capitală! Două mașini au fost avariate

Schelă desprinsă de vântul puternic de pe fațada unui bloc din Capitală! Două mașini au fost avariate
22 Noi 2019   •   11:32

Apar noi probleme în Capitală din cauza avertizării de vânt puternic. 

În sectorul 2 al Capitalei, o schelă s-ar fi desprins de clădirea pe care era amplasată și bucăți din această schelă ar fi căzut avariind două autoturisme. 

Două echipaje de pompieri intervin la fața locului. Se încearcă stabilizarea sau îndepărtarea schelei, în funcție de posibilități.

Mai multe mașini sunt parcate în zona respectivă. Viețile oamenilor care circulă pe acolo sunt în pericol. Din fericire, până în acest moment nicio persoană nu a fost rănită. 

"Schela amplasată pe faţada unei clădiri P+6 în strada Ion Brezoianu a fost parţial desprinsă la partea superioară. Bucăţi din schelă au căzut şi au avariat două autoturisme. La caz acţionează Detaşamentul "Mihai Vodă" şi Detaşamentul Special de Salvatori. Se încearcă stabilizarea sau îndepărtarea schelei, în funcţie de posibilităţi. Nu sunt persoane rănite", se arată într-o informare a Biroului de presă al ISU Bucureşti-Ilfov.

 

 

 

×
Subiecte în articol: vant Capitală
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close