Antena 3 CNN Actualitate Schimbare la conducerea DSP! Fosta șefă, înlăturată. Cine va coordona Direcția de Sănătate Publică București

Schimbare la conducerea DSP! Fosta șefă, înlăturată. Cine va coordona Direcția de Sănătate Publică București

DSP București va avea conducere militară. Generalul Ionel Oprea, cel care a gestionat criza de la Spitalul din Suceava, va coordona și activitatea Direcției de Sănătate Publică după ce Antena 3 a arătat neregulile majore de aici.

Schimbare la conducerea DSP! Fosta șefă, înlăturată. Cine va coordona Direcția de Sănătate Publică București
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    07 Aug 2020   •   12:30

Secretarul de stat general medic Ionel Paul Oprea va coordona Direcția de Sănătate Publică a municipiului București, în urma unei decizii a ministrului Sănătății Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru l-a desemnat pe secretarul de stat col medic Ionel Paul Oprea să preia, în cadrul atribuțiilor ce le deține la nivelul MS, coordonarea activității Direcției de Sănătate Publică București până la remedierea deficiențelor constatate la nivelul acestei instituții. Ministrul Sănătății a solicitat secretarului de stat și continuarea evaluării activității acestei instituții demarată de echipa condusă de directorul general Bogdan Nica”, este comunicatul emis presei. 

Colonelul Ionel Oprea i-a luat locul Oanei Nicolescu de la conducerea DSP

Oana Nicolescu a ajuns în fruntea DSP după detașarea Laurei Acatrinei. Aceasta este șefa Organizației Femeilor Liberale Sector 2 și o apropiată a ministrului Educației, Monica Anisie. Surse spun că Oana Nicolescu este fina de cununie a Monicăi Anisie.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close