Antena 3 CNN Actualitate Seară-eveniment la Antena 3. Mihai Gâdea, surprize pe bandă rulantă pentru Florin Piersic

Seară-eveniment la Antena 3. Mihai Gâdea, surprize pe bandă rulantă pentru Florin Piersic

Ediție-eveniment Sinteza zilei. Florin Piersic a fost invitatul lui Mihai Gâdea, în platoul celui mai urmărit talk-show din România, în ziua în care marele actor a împlinit 84 de ani.

Seară-eveniment la Antena 3. Mihai Gâdea, surprize pe bandă rulantă pentru Florin Piersic
27 Ian 2020   •   22:51

"E o seară bună pentru că e o zi importantă. E o zi cu o semnificație de parcă ar fi sărbătoare națională. De când am anunțat că în această seară vine la această emisiune Florin Piersic pentru a-și aniversa ziua de naștere cu noi, cu dvs., cu România și știu că așteptați seara aceasta.

Sunt emoționat, sunt fericit pentru că știu ce reprezintă pentru această națiune Florin Piersic. Fiecare națiune are oamenii pe care îi iubește, pe care îi adoră, pe care îi respectă, iar Florin Piersic a apărut în foarte multe sondaje de opinie că este cel mai iubit român", a spus Florin Piersic, la începutul emisiunii Sinteza Zilei.

Ce i s-a întâmplat lui Florin Piersic în avion în timp ce venea la Sinteza Zilei

Marele actor i-a mărturisit lui Mihai Gâdea că nu-i vine să creadă nici lui că a împlinit 84 de ani.

"Să știi că nu-mi vine să cred că astăzi, în fața dumnealor, a celor care sunt în fața mea și mă văd sigur la televizor, nu-mi vine să cred că am împlinit astăzi, 27 ianuarie, Vărsător fiind, 84 de ani.

Astăzi, venind la emisiunea ta, cu avionul de la Cluj, cineva m-a întrebat 'chiar aveți 84 de ani?' Era stewardesa care m-a întrebat și-am spus 'da'. 'Nu cred', a spus ea.

'Ba da, dacă vreți vă arăt buletinul!'. Nu-l aveam chiar în buzunar, dar puteam să i-l arăt', a spus Florin Piersic.

Surpriza lui MIhai Gâdea pentru Florin Piersic

Mihai Gâdea i-a făcut o surpriză lui Florin Piersic. Prin intermediul Antena 3, cele mai importante nume ale scenei românești, prietenii de o viață ai maestrului, îi urează La Mulți Ani!

"Ce Dumnezeu să spun despre tine, Florine, când tot neamul ăsta se gândește acuma să improvizeze ceva special ca să-ți facă o mare bucurie. De fapt, marea bucurie o faci tu acestui neam, acestui popor, de ani de zile, pentru că exiști", i-a transmis Alexandru Arșinel.

Florin Piersic, dezvăluire fabuloasă despre o mare actriță: "Și acum mă dor buzele"

Florin Piersic a povestit cum a întâlnit-o pe actrița Carmen Maria Strujac, partenera lui din "Haiducii lui Șaptecai". Actorul a mărturisit că atunci când a văzut-o prima oară, după un spectacol, și-a făcut o promisiune.

"Am zis dacă-mi scapă asta, sunt boul neamului! Și atunci te-am luat și tu ai spus: 'ați fost extraordinar, sunt atât de emoționată, ce frumos ați jucat pe nebunul ăsta.

Și am zis: 'păi, eu la nebuni mă pricep. Zic: nu vrei să mă conduci la gară?' M-a condus la gară. Știu că nu-ți face plăcere ce-ți spun, dar îmi face mie plăcere: atâta m-am pupat cu tine în gară că și-acum mă dor buzele, că ne-am despărțit greu și, când am ajuns la București, în capul meu nu erai decât tu", i-a transmis Florin Piersic.

Fiul cel mic, mesaj emoționant pentru Florin Piersic. Ce-i transmite Daniel!

"La mulți ani, dragă tată, te iubesc și îmi doresc să te am lângă mine încă foarte mulți ani de acum încolo", i-a transmis Daniel Piersic.

 

Și Rodica Mandache, partenera sa din piesa "Visul unei nopți de iarnă", i-a transmis un mesaj lui Florin Piersic.

Seria surprizelor pe care Mihai Gâdea i le-a făcut lui Florin Piersic, cu ocazia împlinirii a 84 de ani a celui mai iubit dintre români, a continuat cu urări de la nume celebre precum Corina Chiriac, Irina Loghin, Florin Zamfirescu, Claudiu Bleonț, Ștefan Bănică sau Draga Olteanu Matei.

"Mulțumesc Antenei 3

Căci prin intermediu ei

Azi pot să te contactez

Și să te congratulez

Să-ți dea Dumnezeu mulți ani

Sănătate, gologani

Și succese cu desaga

Îți urează cu drag Draga", e poezia compusă special cu această ocazie Draga Olteanu Mihai.

Ce înseamnă, de fapt, "ciocoflender". Florin Piersic, o nouă poveste fabuloasă

"M-a întrebat cineva 'dar, de ce ne spuneți dvs ciocoflenderi, ce înseamnă asta?'. Și atunci am spus 'aveam un profesor, Mărgineanu, la liceu și care, în momentul când citea catalogul la matematică, unde eram prostul liceului și se uita în catalog și spune: 'să poftească la  tablă ciocoflenderul...." Și în clipa aia toată clasa începe să râdă că știa că 'ciocoflenderul' sunt eu: cicoflenderul Piersic Florin", a povestit maestrul.

Ce cadou i-a făcut Mihai Gâdea lui Florin Piersic: "Am vrut să-l înregistrăm și pe el, dar nu a încăput în cadru"

Mihai Gâdea i-a mai făcut o surpriză lui Florin Piersic. L-a adus în platoul "Sinteza Zilei" pe Dan Negru.

"Am vrut să-l înregistrăm și pe cel care urmează, dar el nu a încăput în cadru. El când vorbește iese din cadru și e greu să-l urmărești cu camera", i-a explicat Mihai Gâdea.

Supriză! Cum a reacționat Florin Piersic când MIhai Gâdea l-a întrebat ce vârstă are

Florin Piersic a cântat, luni, la Sinteza Zilei, unul dintre cântecele pe care le îndrăgește foarte mult. E modul său de a spune că vârsta nu contează.

"20, chiar 80, vorba e cât suflet ai!
Nu-ntreba, nu-ntreba câți ani am!
Lasă-mă să te întreb, dacă vrei
Câți ani ai și-mi răzpunzi: 23!
Dacă ai 23, toată viața în piept o iei!
Ce nu faci dacă ai 23!?", sunt câteva dintre versurile cântecului.

Momentul în care Benjamin Netanyahu a vrut să-l vadă pe Florin Piersic. Ce l-a impresionat pe premierul israelian

Florin Piersic a povestit cum a fost întâlnirea cu premierul Istraelului, Benjamin Netanyahu, un moment cu totul special în care marele actor român a fost și premiat.

"Atunci am glumit și am spus: 'Nici domnul Iohannis, nici domnul Ion Iliescu, nici Constantinescu, nici Băsescu, nimenu nu a luat medalia Guvernamentală a Ierusalimului'.

Dar mi-a dat-o pentru că eu am recitat la comemorarea statului Israel o poezie scrisă, un poem, scris de unul din oamenii pe care eu îi am în auriculul stâng, Aurel Storin.

El a scris pentru prezența mea acolo acest poem, după care Netanyahu, Bibi, cum ar fi la noi (...) i-a spus impresarului: pe 'băiatul" ăsta -și aveam 70 și ceva de ani, mergeam pe 80 - să-l aduci la mine.

Și m-am dus și a spus în engleză: "bravo, puștiule!". Și am spus 'dar de ce îmi spune așa?' Zice: 'Pentru că arăți ca un băiat tânăr'", a povestit Florin Piersic.

×
Subiecte în articol: Dan Negru Florin Piersic Sinteza Zilei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close