Antena 3 CNN Actualitate Serghei Mizil, mărturii incendiare. Care a fost cea mai mare nebunie făcută pe vremea lui Ceaușescu

Serghei Mizil, mărturii incendiare. Care a fost cea mai mare nebunie făcută pe vremea lui Ceaușescu

Serghei Mizil, mărturii incendiare. Care a fost cea mai mare nebunie făcută pe vremea lui Ceaușescu
20 Oct 2019   •   15:59

Controversatul afacerist Serghei Mizil a povestit, duminică, la Antena 3, care a fost cea mai mare nebunie pe care a făcut-o pe vremea lui Ceaușescu.

Faptul că era fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil îi permitea să facă orice îi trecea prin cap. Cu toate acestea, Elena Ceaușescu la apostrofat la un moment dat și i-a spus că oameni ca el nu au ce să caute în România.

"I-am spus: 'dați-mi pașaportul - afară mă simt mai bine'. Am stat cu Nicu (Nicu Ceaușescu, n.r.) 15 ani și cu Zoia și mergeam la ei în casă, dar nu mă întâlneam cu ăla (Nicolae Ceaușescu, n.r.).

Cu Nicu am stat 24/24. Dacă îți spun cum îi spărgeam casa. Jucam ping-pong și când am sărit pe spate am spart o ușă mare din geam. M-am dus să mă spă. Ăia au pus geamul repede și când am intrat l-am mai spart o dată. Dar știau ce facem", a mărturisit Serghei Mizil, la "Subiect și predicat", cu Ana Iorga.

×
Subiecte în articol: subiect si predicat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close