Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de sănătate. Ce boli putem face din cauza dinților strâmbi!

Sfat de sănătate. Ce boli putem face din cauza dinților strâmbi!

Dinți drepți, moft sau necesitate? Dentistul Valentin Răducanu ne-a spuns la ”Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” tot ce trebuie să știm cu privire la aparatul dentar. În ce situație apelăm la acest tratament, la ce vârstă și la ce ne ajută totuși. Tot acum aflăm și bolile pe care le putem face atunci când avem dinții strâmbi.

Sfat de sănătate. Ce boli putem face din cauza dinților strâmbi!
22 Ian 2020   •   10:09

 Dentistul Valentin Răducanu a vorbit la ”Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” despre cât de important este să avem dinţii drepţi, dar şi despre faptul că ''aparatul dentar se poate pune şi la vârsta adultă fără nicun fel de probleme''.

''Este bine să avem în vedere îndreptarea dinţilor încă din copilărie. În primul rând, o dantură care nu este aliniată poate genera o groază de probleme mai târziu. Durerile de cap. 80% din durerile de cap sunt generate de ocluzie patogenă.

Dinţii care sunt înghesuiţi, de asemenea ăot genera gingivită. Igiena se face mai deficitar şi automat, boala paradontală poate apărea mult mai repede. Este bine ca în jurul vârstei de şase ani copilul să se prezinte la medicul orodont şi împreună cu acesta să se hotărască un plan de îndreptare a dinţilor'', a spus dr. Valentin Răducanu, stomatolog.

Sfat de Sănătate. Ce boli putem face din cauza dinților strâmbi!

 

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close