Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Comisarul Traian Berbeceanu, dezvăluiri în premieră despre fabricarea dosarului său. Cum au fost plantate probele

Sinteza zilei. Comisarul Traian Berbeceanu, dezvăluiri în premieră despre fabricarea dosarului său. Cum au fost plantate probele

Sinteza zilei. Comisarul Traian Berbeceanu, dezvăluiri în premieră despre fabricarea dosarului său. Cum au fost plantate probele
30 Iun 2016   •   22:18

Fostul comisar şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu a vorbit în ediţia de joi a emisiunii''Sinteza Zilei'' despre perioada în care a fost acuzat în dosarul fabricat de procurorii Ioan Mureșan și Nicolaie Ioan Cean.

Poliţistul, a cărui nevinovăţie a fost susţinută încă de la început de Antena 3, a povestit cum au decurs eforturile sale de a convinge că totul este o înscenare.

Mihai Gâdea a prezentat la ''Sinteza Zilei'' şi imaginile care dovedesc impresionanta susţinere pe care a avut-o Traian Berbeceanu. În noiembrie 2013,  peste 150 de persoane au participat la un miting pentru susţinerea fostului şef al DIICOT Alba Iulia  Mitingul a avut loc în faţa sediului DIICOT Hunedoara. O acţiune similară a avut loc şi la Alba Iulia.

Persoanele care au participat la mitingul de la Hunedoara au avut pancarte cu mesajul "Respect Traian Berbeceanu" şi coli de hârtie inscripţionate cu fotografia comisarului şef.

Printre protestatari s-au numărat poliţişti, rude ale poliţiştilor, dar şi persoane simple care nu au nicio legătură cu cazul şi care s-au declarat impresionate de activitatea lui Berbeceanu.

Antena 3 a difuzat în acea perioadă și un interviu emoționant realizat de Dana Grecu cu soția lui Traian Berbeceanu. Așa aveau să iasă la iveală lucruri cutremurătoare despre abuzurile la care era supus Berbeceanu.

MIhai Gâdea a dezvăluit că în timp ce soția lui Traian Berbeceanu făcea dezvăluiri care șocau o țară întreagă, asupra Antenei 3 se făceau presiuni ca să abandoneze subiectul.

''Era o stare de tensiune, de teamă și de presiune împotriva noastră - să încetăm cu subiectul, să abandonăm subiectul, să nu mai vorbim despre comisatul Berbeceanu că e nevinovat. Presiune, presiune, presiune uriașă'', a spus Mihai Gâdea.

Traian Berbeceanu a mărturisit, la rândul său, cum a suportat presiunea imensă care a fost pusă pe umerii săi și care a fost momentul în care a izbucnit în lacrimi, dar și despre discuția cu procurorul șef al DIICOT Alina Bica.

Liderul SNPPC Dumitru Coarnă a dezvăluit la ''Sinteza Zilei''  detalii în premieră legate de dosarul lui Traian Berbeceanu. Unul dintre acestea este cel legat de fostul procuror DIICOT Nicolaie Ioan Cean care a fost înregistrat cum îl învăța pe un interlop cum să fabrice probe.

Traian Berbeceanu a povestit și cum a fost pentru el perioada în care, aflându-se după gratii, trebuia să împartă celula cu cei pe care îi arestase când era polițist.

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Traian berbeceanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close