Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Ozana Barabancea: Am făcut o greșeală - mi-am botezat prima oară copiii în Biserica Anglicană

Sinteza zilei. Ozana Barabancea: Am făcut o greșeală - mi-am botezat prima oară copiii în Biserica Anglicană

Sinteza zilei. Ozana Barabancea: Am făcut o greșeală - mi-am botezat prima oară copiii în Biserica Anglicană
Sursa foto: foto: captura Antena 3
25 Apr 2019   •   00:11

Ozana Barabance a mărturisit că se simte vinovată când nu merge la slujba de duminică.

Citește și Sinteza Zilei. Dan Negru, povestioara despre preotul care a spus 'Hristos a înviat' la mitingul comuniștilor împotriva religiei

Citește și: Sinteza Zilei. Daniel Buzdugan, la un pas de moarte: "E un miracol că sunt în acest moment aici!"

Ea a vorbit, miercuri, la "Sinteza Zilei", despre relație ei cu Dumnezeu și a dezvăluit că a greșit botezându-și copiii prima oară în Biserica Anglicană, dar a îndreptat apoi greșeala botezându-i din nou ortodox.

"Acum, privind în spate, dacă mi-ar fi spus cineva când eram mică și eram răsfățată de doi părinți extrem de deosebiți și mi-ar fi spus că o să rămân fără mamă și o să-mi cresc doi copii singură și o să trec prin câte am trecut aș fi spus că nu e adevărat.

Acum îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru toate greutățile și pentru toate încercările pe care mi le-a dat. Toate au fost de fapt să mă apropii și mai mult de el. Eu recunosc și nu-mi este rușine să spun că dacă nu merg la liturghie duminica mă simt vinovată.

Nu mi-e rușine să spun că am făcut o greșelă în viața mea - mi-am botezat inițial copiii în Biserica Anglicană și mi-a venit mintea la cap și i-am rebotezat ortodox", a spus Ozana Barabancea.

Citește și: Sinteza Zilei. Iuliana Tudor, răspuns minunat pentru băiețelul ei când a întrebat-o cine este Dumnezeu

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close