Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. S-a aflat cine a făcut, de fapt, celebra poză cu Ludovic Orban

Sinteza zilei. S-a aflat cine a făcut, de fapt, celebra poză cu Ludovic Orban

Deși inițial s-a crezut că cel care a distribuit pe internet poza cu Premierul Ludovic Orban și miniștrii cabinetului pe care îl conduce petrecând ar fi fost Ionel Dancă, șeful Cancelariei Primului – Ministru, autorul pozei este de fapt altcineva.

Sinteza zilei. S-a aflat cine a făcut, de fapt, celebra poză cu Ludovic Orban
Sursa foto: Facebook / Radu Herjeu
01 Iun 2020   •   21:19

Potrivit unor surse politice, citate de PSNews, cel care ar fi făcut poza este, de fapt, Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

Potrivit surselor, ministrul ar fi trimis poza „din greșeală” unei persoane din Craiova care îl cunoștea pe Cristian Vasilcoiu, cel care a și postat fotografia.

"Ionuț Stroe, 'ministrul în chiloți', este cel care a făcut această fotografie, a trimis-o unei persoane din Craiova, iar acea persoană se pare că a trimis fotografia jurnalistului Cristian Vasilcoiu, cel care a publicat-o.

Ei bine s-a aflat și acest lucru, cine a făcut fotografia, cum a ajuns ea în presă și sigur că întrebarea de fond este dacă acolo a fost prostie sau pur și simplu este o operațiune", a spus Mihai Gâdea, în ediția de luni a emisiunii Sinteza Zilei.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close