Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat s-a sinucis de frica mascaților care au intrat peste el în casă

Un bărbat s-a sinucis de frica mascaților care au intrat peste el în casă

Un bărbat s-a sinucis de frica mascaților care au intrat peste el în casă
23 Iun 2016   •   08:53

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea şi-a luat viaţa de frica poliţiei. Barbatul de 39 de ani, recidivist, s-a sinucis chiar în momentul în care mascaţii au intrat peste el în casă, cu mandat de aducere.

Bărbatul era cercetat pentru înşelăciune şi urma să ajungă la inchisoare. A fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean, dar medicii nu l-au mai putut salva. Cazul este acum cercetat de procurori.

Bărbatul a devenit extrem de nervos în momentul in care s-a trezit cu mascații la ușă. Și-ar fi amenintat mai întai iubita cu un cuțit, însă văzând că mascații nu renunță, a recurs la un gest extrem.

Pana la sosirea ambulanței, a intrat în stop cardio respirator. A fost dus la Spitalul Judetean de urgență Ramnicu Vâlcea, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Valcea cercetează acum cazul.

Barbatul de 39 de ani era recidivist și ar fi trebuit să ajungă după gratii, fiind condamnat la  3 ani si jumătate de închisoare pentru înșelăciune. Inchiria mai multe mașini de la firme din Râmnicu Valcea, București și Pitești, pe care mai apoi le vindea.

×
Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea recidivist
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close