Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer cu Audi a zburat peste un sens giratoriu, la intrare în Vaslui

Un şofer cu Audi a zburat peste un sens giratoriu, la intrare în Vaslui

Un şofer cu Audi a pierdut controlul maşinii şi a zburat efectiv peste un sens giratoriu, la intrare în municipiul Vaslui.

Un şofer cu Audi a zburat peste un sens giratoriu, la intrare în Vaslui
de Vasile Geles    |    20 Apr 2021   •   15:44

Conform primelor informații, un tânăr din Vaslui nu a putut să frâneze înainte de sens, așa că a "arat" sensul giratoriu, bagându-i în sperieți pe ceilalți participanți la trafic.

În fața polițiștilor, tânărul a susținut că i s-a blocat accelerația, însă oamenii legii verifică două piste.

Fie acesta a venit cu viteză, depășind toate mașinile, dinspre Cismeaua Moldovencei, și nu a putut redresa bolidul la timp, fie – așa cum vorbeau unii oameni la fața locului – ar fi vorba de o liniuță pe linia dreaptă a drumului național, terminată prost pentru Audi.

"În jurul orei 19.00, s-a primit un apel la 112, despre producerea unui eveniment de circulație în zona Motor Grup. Din primele verificări, un șofer de 24 de ani, din Vaslui, venind dinspre direcția Mărășeni spre Vaslui, conducea o mașină în care se mai aflau alte trei persoane, iar când a ajuns la acest sens giratoriu a pierdut controlul asupra direcției de mers, trecând prin sensul giratoriu.

Acolo a rămas blocat. A fost testat alcoolscopic, iar rezultatul este negativ. Șoferul a fost condus la Biroul Poliției Rutiere pentru a clarifica în ce mod s-a produs evenimentul", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

×
Subiecte în articol: Vaslui audi accident
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close