Antena 3 CNN Actualitate Sorin Alexandrescu a depus plângere penală împotriva administratorului RCS & RDS

Sorin Alexandrescu a depus plângere penală împotriva administratorului RCS & RDS

 Sorin Alexandrescu a depus plângere penală împotriva administratorului RCS & RDS
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Iul 2013   •   10:12
Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a depus plângere penală împotriva administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei, pentru denunţ calomnios. 

Potrivit avocatului lui Sorin Alexandrescu, Gheorghiţă Mateuţ, argumentele plângerii penale formulate de Sorin Alexandrescu sunt acelea că Ioan Bendei, martor denunţător în dosarul în care directorul general al Antena TV Group este acuzat de şantaj, ar fi folosit "date eronate şi mincinoase" în denunţul său, fapte dovedite inclusiv de acte ale procurorilor sau ale instanţei.

Avocatul a mai preczat că rezoluţia de începere a urmăririi penale din 19 aprilie emisă pe numele lui Sorin Alexandrescu în baza denunţului făcut de Bendei la aceeaşi dată ar fi fost infirmată de către un procuror ierarhic superior din DNA în 10 mai.

Un alt argument invocat în plângerea penală este acela că instanţa a respins o solicitare a procurorilor DNA de efectuare a unor percheziţii la domiciliul şi la locul de muncă al lui Sorin Alexandrescu. Avocatul a spus că, prin declaraţiile pe care le-a făcut şi informaţiile eronate pe care le-a furnizat, Ioan Bendei ar fi încălcat legea şi i-ar fi adus grave prejudicii clientului său.

Iată ce a declarat avocatul lui Sorin Alexandrescu despre plângerea formulată:

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close