Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu: Pe Bucureşti la alegerile locale nu s-a făcut numărătoarea paralelă. Nu o să mai repetăm greşeala acum

Sorin Grindeanu: Pe Bucureşti la alegerile locale nu s-a făcut numărătoarea paralelă. Nu o să mai repetăm greşeala acum

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat la emisiunea "Sinteza Zilei” că social-democraţii au pus la punct un sistem eficient de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare. El a precizat că nu vor mai repeta greşeala făcută la alegerile locale.

Sorin Grindeanu: Pe Bucureşti la alegerile locale nu s-a făcut numărătoarea paralelă. Nu o să mai repetăm greşeala acum
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    01 Dec 2020   •   00:01

Întrebat de Mihai Gâdea dacă va câştiga sau nu alegerile, liderul PSD, Sorin Grindeanu a răspuns optimist că social democraţii vor câstiga alegerile parlamentare din acest an. El a precizat că PSD va fi partidul care va avea în cel mai scurt timp voturile numărate.

"Am pus la punct două modalități de a face această numărătoare paralelă. Una foarte rapidă, fiecare reprezentant al nostru în secțiile de votare, imediat după terminarea numărării vă trimite la un număr pe care o să-l primească rezultatul, din secția respectivă , și doi acea metodă clasică, copie după procesul verbal semnat de toți reprezentanții în secția de votare care se strâng și se numără, ceea ce va dura mai mult. Dar pot să vă spun că undeva între o oră și ceva spre două, noi o să avem rezultatele aproape, aproape de ceea ce va însemna finalul din cele peste 18.000 de secții de votare din România”, a precizat Grindeanu în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei de la Antena 3.

Sorin Grindeanu: "Pe Bucureşti la locale nu s-a făcut numărătoare paralelă"

"Nu mai vrem să avem surprize. Din păcate, şi trebuie să spun acest lucru, pe București la locale nu s-a făcut numărătoare paralelă de către organizația București, de aici și poate anumite surprize care au apărut, şi e vina PSD-ului că nu s-a făcut această numărare. În alte organizații s-a făcut”, a mai spus Grindeanu.

Sorin Gindeanu: "Nu o să mai repetăm greşeala acum. Aviz amatorilor”

"E un adevăr. E o greșeală pe care am făcut-o la locale şi pe care nu o să o repetăm acum. Deci, aviz amatorilor. Nu ar însemna chiar atât de mult să piardă PNL față de locale. Vă rog să vă aduceţi aminte, noi am câștigat 20 de Consilii Județene din 41, cel mai mare număr de aleşi locali, diferența la votul politic, dacă putem să facem și s-a făcut imediat după locale a fost infimă. Sunt convins și știu acest lucru. Aseară am avut o ședință extinsă online cu toți președinții, cu toți președinții de organizații județene. Toată lumea este determinată, mobilizată astfel încât în 6 decembrie să dăm jos Guvernul Orban”, a mai spus Sorin Grindeanu la "Sinteza Zilei de la Antena 3

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close