Antena 3 CNN Actualitate Sorin Roșca Stănescu: Discuția despre Hexi Pharma și moartea lui Dan Condrea este inutilă. Misterul este rezolvat. DNA a rezolvat

Sorin Roșca Stănescu: Discuția despre Hexi Pharma și moartea lui Dan Condrea este inutilă. Misterul este rezolvat. DNA a rezolvat

Sorin Roșca Stănescu: Discuția despre Hexi Pharma și moartea lui Dan Condrea este inutilă. Misterul este rezolvat. DNA a rezolvat
03 Iun 2016   •   20:34

Mihai Gâdea a prezentat joi seară, la „Sinteza Zilei”, noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, în premieră, imagini cu ceea ce s-a găsit la doi kilometri de locul accidentului.

Jurnalistul Radu Soviani a mers la locul în care Dan Condrea și-a pierdut viața și a făcut descoperirea care poate răsturna ancheta.

La doi kilometri de locul accidentului s-a găsit o scrumiera cu țigări, scrumiera fiind model de mașină Opel, ca al lui Condrea.

„Dan Condrea nu fuma, mama lui Condrea a murit de cancer la plămâni, tatăl lui nu fuma”, a spus Mihai Gâdea.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de vineri a emisiunii Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu.

Sorin Roșca Stănescu a explicat, ironic, că discuția nu mai are sens, atâta timp cât Laura Codruța Kovesi este dată ca exemplu în publicația pretigioasă The Economist.

“Ce vreau eu să spun este că până azi dimineață eram la fel de intrigat de acest caz. Dar azi dimineață m-am liniștit. În ediția tipărită a The Economist a apărut un articol în care doamna Laura Codruța Kovesi este prezentată ca un star rock. Este un citat. Și este prezentată ca un star rock exact în cazul Hexi Pharma. Cazul este rezolvat. Și cu Hexi Pharma și cu moartea lui Dan Condrea. Este rezolvat tot. Este un exemplu al luptei anticorupție. Noi vorbim degeaba. Este rezolvat. S-a stabilit la summitul anticorupiție de la Londra.”

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close