Antena 3 CNN Actualitate Social Statul britanic i-a luat copiii și i-a dat spre adopție unui cuplu gay. Românul face apel la presiunea străzii: Duminică, la Universitate

Statul britanic i-a luat copiii și i-a dat spre adopție unui cuplu gay. Românul face apel la presiunea străzii: Duminică, la Universitate

Statul britanic i-a luat copiii și i-a dat spre adopție unui cuplu gay. Românul face apel la presiunea străzii: Duminică, la Universitate
de M.Z.    |    25 Iun 2016   •   13:36

După doi ani de lupte în instanţă şi două săptămâni de grevă a foamei, românul Florin Barbu a pierdut şi ultima şansă de a-şi recupera copiii. 

Un tribunal londonez a hotărât ca cei mici să fie adoptaţi de un cuplu de homosexuali. Disperat, tatăl face acum apel la susţinerea românilor de pretutindeni.

Florin Barbu le-a cerut ajutorul românilor să-l ajute atât din punct de vedere financiar, cât și cu acțiuni de protest.

”Cer ajutor financiar tuturor celor care pot. Iar mâine (duminică - n.r.) îi invit pe bucureșteni la protestul de la Universitate, să susținem toți copiii care în aceste clipe sunt departe de părinții lor”, a spus Florin Barbu, sâmbătă, la emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

Florin Barbu abia mai găseşte puterea să vorbească. Tocmai a primit vestea de care se temea cel mai tare. O instanţă londoneză a hotărât că Diana şi Andi, copiii lui, vor deveni, cu acte, ai altcuiva. 

Din punct de vedere legal, românul a mai solicitat negocieri între uvernul român și cel al Marii Britanii.

Sunt doi ani de când Florin şi-a văzut ultima dată copiii. 

În urma unei anchete a Protecţiei Copilului din Marea Britanie, Diana şi Andi, în vârstă de 8 şi 5 ani, au fost luaţi de la părinţi. 

După o serie de înfăţişări şi audieri, instanţa a decis să încuvinţeze procesul de adopţie. Cei doi copii români vor fi crescuţi de un cuplu de homosexuali. Doi oameni cu mulţi bani şi multă influenţă

Tatăl copiilor nu vrea să renunţe la luptă. Şi le cere ajutor românilor. 

Senatorul Oni Ben Ardelean, unul dintre aliaţii familiei Barbu, a fost la tribunalul londonez care a anunţat decizia. Toate argumentele părţii române au fost ignorate. 

Dacă se ajunge la CEDO, procesul va fi lung şi costisitor.

×
Subiecte în articol: copii News Magazine
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close