Antena 3 CNN Actualitate Șapte negociatori din Poliția Capitalei nu au reușit să îl salveze pe studentul sinucigaș

Șapte negociatori din Poliția Capitalei nu au reușit să îl salveze pe studentul sinucigaș

Noi detalii cutremurătoare despre cazul studentului care s-a sinucis vineri. În ciuda mobilizării oamenilor de ordine, a învins dorința de moarte a tânărului de doar 26 de ani. La fața locului au fost nu mai puțin de 7 negociatori care au încercat mai bine de o oră să îl convingă să renunțe la gestul extrem.

Șapte negociatori din Poliția Capitalei nu au reușit să îl salveze pe studentul sinucigaș
de Georgiana Adam    |    05 Mar 2021   •   15:41

Singura dorință a tânărului în timpul discuțiilor cu negociatorul a fost să vină fosta sa iubită, deși când fata a venit nu a mai dorit să discute direct cu ea. 

Pompierii au adus saltele din cămin și le-au pus în locurile în care se presupunea că s-ar putea arunca, dar totul a fost în zadar. 

Cei mai buni specialiști în arta negocierii, de la Poliția Capitalei, șapte la număr, au încercat să-l facă pe tânăr să renunțe la gestul sinucigaș, dar ca și în cazul de la Onești, negocierea nu a dus la rezultatul scontat. Medicii au încercat timp de 45 de minute să îl resusciteze dar nu au reușit să îl readucă la viață.

Tănărul din București care s-a sinucis credea că iubita face experimente pe creierul lui. Fata, martoră la întreaga scenă

Băiatul a fost abandonat de părinți, până la 14 ani a locuit în sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca. El a fost angajat ca receptioner și din primul an de facultate consuma droguri.

Tânărul locuia la căminul de pe care s-a aruncat de 2 ani, cu chirie, era antrenor de fitness la un lanț de săli de fitness renumit din București și a renunțat la Academia de Studii Economice în anul I, susțin surse Antena 3.

 

 

 

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close