Antena 3 CNN Actualitate Suporterii CFR Cluj s-au dezlănţuit pe străzi şi au făcut baie în bere, fără să le pese de măsurile impuse de autorităţi

Suporterii CFR Cluj s-au dezlănţuit pe străzi şi au făcut baie în bere, fără să le pese de măsurile impuse de autorităţi

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României după un meci echivalent cu o finală împotriva Universităţii Craiova. Victoria a declanşat nebunia atât în vestiar, cât şi pe străzile din Cluj Napoca. Suporterii au făcut baie în bere.

Suporterii CFR Cluj s-au dezlănţuit pe străzi şi au făcut baie în bere, fără să le pese de măsurile impuse de autorităţi
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2020   •   13:07

 A fost bucurie uriaşă pentru suporterii echipei CFR Cluj după fluierul final care a adus titlul în Ardeal. Fanii s-au dezlănţuit la terease şi pe străzi, fără să ţină cont de distanţa fizică.

Suporterii clujeni s-au bucurat atât de tare, încât au făcut baie în bere

După fluierul final, care a adus titlul în Ardeal, fanii s-au dezlănţuit la terase si pe străzi fără să tină cont de distanţarea fizică.

În culmea fericirii, după ce echipa lor a devenit pentru a şasea oară campioană, ardelenii s-au urcat pe scaune, au dansat şi s-au îmbrăţisat ca în vremurile bune.

Nici în Bănie, suporterii Univerisităţii Craiova nu au ţinut cont prea mult de reguli. Deşi au avut măşti, s-au înghesuit cu sutele ca să îsi aplaude si să îsi încurajeze echipa favorită în fata stadionului unde a avut loc partida.

 

 

 

×
Subiecte în articol: CFR Cluj suporteri meci
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close