Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Surse: Violatorii de la Vaslui ar putea rămâne liberi. Procuroarea ar fi primit ordin să nu ceară arestarea lor

Surse: Violatorii de la Vaslui ar putea rămâne liberi. Procuroarea ar fi primit ordin să nu ceară arestarea lor

Surse: Violatorii de la Vaslui ar putea rămâne liberi. Procuroarea ar fi primit ordin să nu ceară arestarea lor
Sursa foto: Foto: southwindsnewspaper.com
de M.Z.    |    24 Iul 2015   •   00:30

Cei şapte tineri acuzaţi că au violat-o pe fata de la Vaslui au toate şansele să nu mai ajungă după gratii. Potrivit unor surse citate de jurnalista Adina Anghelescu, procuroarea din acest caz ar fi primit ordin să nu facă recurs la decizia de eliberare a violatorilor.

 
"Din informaţiile pe care le am, se pare că doamna procuror ar fi primit un mic ordin de la prim-procuror să nu mai recureze (să facă recurs - n.r.) acea eliberare a celor trei la judecarea fondului", a spus jurnalista Adina Anghelescu, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din Vaslui, au sechestrat şi violat, în noiembrie 2014, o elevă de 18 ani, care ulterior a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit anchetatorilor, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de cei şapte tineri.
 
La un moment dat, eleva a leşinat, fiind trezită de violatori cu alcool, după ce a fost stropită pe faţă.
 
Reţinuţi iniţial de poliţişti, cei şapte tineri au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Vaslui la trei zile după consumarea violului. În aprilie, aceeaşi instanţă a decis eliberarea celor şapte vasluieni acuzaţi de viol şi plasarea lor în arest la domiciliu. Din 19 iunie, violatorii elevei din Vaslui sunt cercetaţi sub control judiciar, iar decizia magistraţilor nu a fost atacată de procurori. 
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close