Antena 3 CNN Actualitate Casier al unei benzinării atacat cu sălbăticie, cu cuțitul, de un bărbat venit la furat. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Casier al unei benzinării atacat cu sălbăticie, cu cuțitul, de un bărbat venit la furat. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Atac sălbatic cu cuțitul asupra unui angajat al unei benzinării. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tâlharul înarmat să năpustește înarmat asupra bărbatului care a refuzat să îi dea încasările.

Casier al unei benzinării atacat cu sălbăticie, cu cuțitul, de un bărbat venit la furat. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere
de Ovidiu Stan    |    05 Mai 2021   •   07:31

Casierul unei benzinării din localitatea sibiană Cristian a fost înjunghiat de un individ înarmat cu un cuțit în timpului unui jaf. Scenele surprinse de camerele de supraveghere par surprinse dintr-un film. 

Hoții au descins la stația peco din Cristian în jurul orei 04.00. Unul dintre tâlhari a intrat în benzinărie, peste angajat. A vrut să fure banii, casierul s-a opus, moment în care atacatorul a scos cuțitul.și l-a înjunghiat pe angajat de mai multe ori. 

Căzut la pământ, casierul a fost lovit cu brutalitate, cu picioarele, în zona capului. 

Agresorul a reușit, în cele din urmă, să ia banii din casa de marcat, aproximativ 500 de lei și a fugit cu mașina complicelui care îl aștepta afară. 

Deși la pământ, cu răni serioase, casierul benzinăriei a reușit să ceară ajutor. 

Pe baza informațiilor și imaginilor prezentate Poliției, oamenii legii l-au reținut pe complice și l-au identificat pe atacator, acesta din urmă fiind dat în urmărire. 

La acest moment, cercetările continuă sub coordonarea unui procuror al parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

×
Subiecte în articol: benzinarie Cristian
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close