Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Bistriţa şi-a cerut iubita în căsătorie în timp ce era percheziţionat de jandarmi

Un tânăr din Bistriţa şi-a cerut iubita în căsătorie în timp ce era percheziţionat de jandarmi

Un tânăr din Bistriţa şi-a cerut iubita în căsătorie chiar în timp ce era percheziţionat de jandarmi.

Un tânăr din Bistriţa şi-a cerut iubita în căsătorie în timp ce era percheziţionat de jandarmi
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Bistrita
de Alin Tarnovschi    |    06 Mai 2021   •   15:07

Din fericire, atât pentru tânărul din Bistriţa, cât şi pentru iubita lui, totul a fost pus la cale de acesta împreună cu jandarmii bistriţeni.

"Ce au descoperit jandarmii năsăudeni asupra unui tânăr, la o simplă verificare a respectării măsurilor în contextul pandemiei, la o terasă din orașul academicienilor?

Pe timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar.

Acesta a fost legitimat de către jandarmi iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniștit și vădit emoționat deoarece în cutiuță se afla...un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție.

- Vrei să fii soția mea? a întrebat Daniel cu emoție în glas.

- Da! i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său.

Din fericire aceasta a fost o surpriză pusă la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni.

Le dorim celor doi tineri Casă de Piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea care i-a unit pentru totdeauna!", se arată în postarea de pe pagina de Facebook - Jandarmeria Bistrita.

O cerere în căsătorie atipică!

Ce au descoperit jandarmii năsăudeni asupra unui tânăr, la o simplă verificare a respectării măsurilor în contextul pandemiei, la o terasă din orașul academicienilor? Pe timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar. Acesta a fost legitimat de către jandarmi iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniștit și vădit emoționat deoarece în cutiuță se afla...un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție. - Vrei să fii soția mea? a întrebat Daniel cu emoție în glas. - Da! i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său. Din fericire aceasta a fost o surpriză pusă la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni. Le dorim celor doi tineri Casă de Piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea care i-a unit pentru totdeauna! #Jandarmeria_cu_siguranță_pentru_fiecare #cerere_în_căsătorie

Publicată de Jandarmeria Bistrita pe Joi, 6 mai 2021

×
Subiecte în articol: Bistriţa Jandarmeria Bistriţa
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close