Antena 3 CNN Actualitate Tânăr lovit cu pumnii de un polițist, în București, după ce a refuzat să se legitimeze

Tânăr lovit cu pumnii de un polițist, în București, după ce a refuzat să se legitimeze

Un tânăr a fost lovit cu pumnii de un polițist, pe o stradă din București, și a scăpat de furia agentului doar după ce un alt polițist a intervenit, după ce ar fi refuzat să se legitimeze și nu avea declarație pe proprie răspundere pentru a se afla pe stradă.

Tânăr lovit cu pumnii de un polițist, în București, după ce a refuzat să se legitimeze
08 Apr 2020   •   23:56

Pe imagini se poate observa cum polițistul îl ține cu o mână pe tânăr, iar cu cealaltă îl lovește, în față, de mai multe ori. În același timp, tânărul nu ripostează și încearcă să se ferească de furia agentului.

"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul că în noaptea de 7-8 aprilie 2020, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție în vederea legitimării și verificării documentelor prevăzute de ordonanțele militare. Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de Poliție unde au fost sancționați contravențional, fiecare cu suma de 200 de lei, conform prevederilor legii 61/1991, precum și cu suma de 10.000 de lei având în vedere că nu dețineau documentele prevăzute de ordonanțele militare.

Cu privire la modul în care a acționat polițistul, Direcția Generală a Poliției Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetările prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsurile legale", se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close