Antena 3 CNN Actualitate Tânăra de 20 ani, moartă într-un cumplit accident în Bucureşti. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere

Tânăra de 20 ani, moartă într-un cumplit accident în Bucureşti. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere

O tânără în vârstă de 20 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier produs pe Şoseaua Giuleşti din Bucureşti, după ce maşina pe care o conducea a derapat pe linia de tramvai şi apoi s-a izbit violent de un stâlp.

Tânăra de 20 ani, moartă într-un cumplit accident în Bucureşti. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere
de Alin Tarnovschi    |    01 Dec 2020   •   12:00

Tragedia s-a produs, ieri după-amiază, pe Şoseaua Giuleşti din Bucureşti, acolo unde tânăra de 20 de ani se afla la volanul unui autoturism marca Ford.

La un moment dat, din cauza vitezei, a carosabilului umed (zăpadă şi chiar gheaţă) şi, cel mai probabil a anvelopelor, tânăra a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat.

Momentul în care maşina este scăpată de sub control a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Pe imagini se poate observa cum tânăra conduce pe liniile de tramvai, iar la un moment dat, când frânează, maşina intră în derapaj, se răsuceşte şi apoi se izbeşte violent de un stâlp de pe marginea drumului.

Un bărbat, care traversa strada pe trecerea de pietoni chiar în acel moment, a sărit din faţa maşinii în ultimul moment.

Maşina s-a izbit de stâlp pe partea stângă, iar tânăra şoferiţă a fost grav rănită.

Un şofer care circula în spatele maşinii conduse de tânără a oprit imediat la locul cumplitului accident şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat echipaje pentru Descarcerare, echipaje SMURD şi poliţiştii rutieri.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa fetei de 20 de ani.

×
Subiecte în articol: București accident în Bucureşti
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close