Antena 3 CNN Actualitate Taximetrist bătut cu sălbăticie de doi tineri care i-au furat încasările, în București

Taximetrist bătut cu sălbăticie de doi tineri care i-au furat încasările, în București

Un taximetrist a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu sălbăticie de doi tineri care i-au furat încasările, iar apoi l-au lovit cu picioarele în cap și l-au lăsat să zacă în mijlocul unui bulevard din București.

Taximetrist bătut cu sălbăticie de doi tineri care i-au furat încasările, în București
Sursa foto: Gandul.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2020   •   18:30

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineață, atunci când taximetristul i-a luat pe cei doi agresori în mașină, iar după ce a terminat cursa, a realizat că cei doi i-au furat banii.

Astfel, cu ajutorul unor colegi, taximetristul a pornit în urmărirea celor doi și a reușit să îi găsească în zona bulevardului Mihai Bravu, acolo unde i-a înfruntat singur.

Din nefericire pentru el, cei doi agresori l-au lovit cu pumnii și cu picioarele până l-au lăsat inconștient în mijlocul străzii. Momentul îngrozitor în care taximetristul este lovit cu sălbăticie a fost înregistrat de un martor cu telefonul mobil, imaginile fiind publicate pe gandul.ro.

"În dimineața de 01.08.2020, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din sectorul 3 a avut loc o altercație, în urma căreia un bărbat, taximetrist, a fost rănit. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Din primele date a rezultat că în cursul dimineții, persoana vătămată ar fi solicitat sprijinul unui coleg să găsească mai multe persoane, care i-ar fi sustras o sumă de bani. La un moment dat, victima i-a indicat colegului că a observat persoanele căutate, a coborât din mașină, moment în care s-a declanșat conflictul în care bărbatul a fost lovit.

În urma cercetărilor efectuate de Secția 10 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost identificate persoanele implicate. Activitățile continuă în vederea depistării acestora și pentru stabilirea situației de fapt și de drept", se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close