Antena 3 CNN Actualitate Telespectatorii Antenei 3, solidari cu victimele abuzurilor: "Ce justiţie este asta?"

Telespectatorii Antenei 3, solidari cu victimele abuzurilor: "Ce justiţie este asta?"

Telespectatorii Antenei 3, solidari cu victimele abuzurilor: "Ce justiţie este asta?"
de S.T.    |    24 Iul 2015   •   09:16

Pe adresa de e-mail [email protected] am primit mesaje şi fotografii trimise de telespectatorii noştri purtând cocarde albe în piept în semn de solidaritate.

În plus, tot mai mulţi oameni cer pedepsirea celor şapte violatori din Vaslui. Petiţia online pentru arestarea tinerilor a strâns peste 385.000 de semnături.

AICI puteţi semna petiţia

Telespectatorii Antenei 3 cer să se facă dreptate în cazul violatorilor lăsaţi în libertate, în Vaslui.

Laura Lungu ne-a scris că românii trebuie să fie conştienţi de valoarea oricărei fiinţe umane şi să ia, totodata, atitudine, faţă de astfel de agresori. În poza trimisă, telespectatoarea noastre poartă o cocardă albă în piept, alături de mesajul "Cerem Dreptate".



Şi Simona Chirilă este de părere că cei şapte violatori trebuie să fie pedepsiţi drastic. "Să fie privaţi de libertate, iar când vor vedea un mic petic de cer să îşi amintească că oamenii adevăraţi condamnă violul. Şi că NU înseamnă NU!!!", ne-a scris tânăra.



Adina Duşescu ne-a scris că prin decizia de a-i lăsa pe cei şapte tineri din Vaslui în Libertate, judecătorii încurajează astfel de fapte. "Ce justiţie este asta? Adică îi lasă liberi să violeze în continuare? Practic această justiţie îndeamnă la comiterea de fapte mârşave, în loc să combată aceste fapte", a mai adăugat Adina.



Va invităm în continuare să vă fotografiaţi purtând cocarda albă - semn al solidarităţii - şi să ne trimiteţi pozele şi mesajele dumneavoastră pe adresa de e-mail solidaritate@antena3.

×
Subiecte în articol: Nu abuzurilor violatorii din Vaslui viol
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close