Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici, despre cele trei zile din iunie marcate de numărul necuratului, 666

Numerologul Mihai Voropchievici, despre cele trei zile din iunie marcate de numărul necuratului, 666

Numerologul Mihai Voropchievici, despre cele trei zile din iunie marcate de numărul necuratului, 666
06 Iun 2016   •   19:58

666! Cifrele care bagă omenirea în sperieţi! Ei bine, luna iunie are trei zile de foc marcate de 666! Astazi este prima dintre ele şi, concidenţă sau nu, nenorocirile deja se întâmplă, potrivit antenastars.ro.

Conspiraţie masonică, apocalipsă, semnul fiarei, întruparea anti-Hristului, simbol satanic, Diavol, influenţă extraterestră sau, pur şi simplu, isterie nefondată? Ce ne aşteaptă în această lună?

6 iunie 2016
Din punct de vedere numerologic, această zi este guvernata de cifra 3, fapt pentru care putem preconiza care vor fi evenimentele negative ce se pot produce în această zi. 3 este cifra exceselor, a problemelor cauzate de excese.
Pot avea loc imbolnaviri crunte în aceasta zi, accidente din cauza lipsei măsurilor de siguranţă şi a superficialităţii (inclusiv accidente aviatice). Persoanele tind să devină retrase pe această data, cifra 3 fiind şi cifra inadaptabilitatii. Lipsa de comunicare poate duce la revolte în masă, la explozii sociale nemaintalnite. Pot porni revolutii.

16 iunie 2016
Ziua este guvernată de cifra 4, cifra intoleranţei, a deciziilor luate fără consultare. Pot cădea guverne pe planetă în aceasta zi sau pot avea loc înscenări spectaculoase, asasinate la nivel înalt. 4 este şi cifra morţii, o cifră care poate duce la revolte care să ceară schimbare totală.

26 iunie 2016
Această zi este guvernată de cifra 5. Aspectele negative ale cifrei 5 sunt nenumarate, printre care enumerăm aventurile periculoase, nepăsarea care poate fi pedepsită de Divinitate, accidentari inevitabile, răspunsul naturii la batjocura cu care este tratată de oameni.

Vezi cum au discutat specialiştii numerologi şi astrologi aceste repere temporale în materialul video de mai sus!

 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici numerologie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close