Antena 3 CNN Actualitate Un profesor de sport, de la o şcoală din Maramureş, este acuzat că a trimis mesaje indecente unei eleve în vârstă de 13 ani

Un profesor de sport, de la o şcoală din Maramureş, este acuzat că a trimis mesaje indecente unei eleve în vârstă de 13 ani

Familia fetei a făcut publice conversaţiile indecente. Poliţia s-a autosesizat şi spune că nu îl poate acuza pe bărbat de corupere de minori.

Un profesor de sport, de la o şcoală din Maramureş, este acuzat că a trimis mesaje indecente unei eleve în vârstă de 13 ani
de Claudia Popovici    |    25 Oct 2020   •   10:30

Fostul jucător de fotbal îi timitea mesaje însoţite de fotografii obscene fetei în vârstă de 13 ani, de mai bine de o lună de zile, spune familia.

"Să trimiţi aşa ceva, om la 51 de ani... eu cred că e bolnav pedofil”, spune unchiul fetei.

Mai multe persoane din anturajul fostului fotbalist au ameninţat familia fetei şi au solicitat să fie lasat în pace

Individul deţine un club sportiv unde fata mergea să joace fotbal. Recent a solicitat să facă ore suplimentare la şcoala unde învaţă copila.

"El nu era cadru didactic la momentul respectiv. Consiliul de administraţie urma să aibă loc, motiv pentru care ei s-au întâlnit de îndată. Am hotărât că nici vorbă, nu îi vor da acele ore acestui cadru didactic”, a precizat Anca Costin Hendrea inspector şcolar general IŞJ Maramureş.

Poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă

"Ca urmare a datelor suplimentare, respectiv fotografiilor postate în spatiul public online, organele de poliţie judiciară s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal sub aspectul înfracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Fata de 13 ani este consiliată de un psiholog. Între timp, bărbatul a demisionat din învâtământ.

 

×
Subiecte în articol: profesor de sport Maramureș
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close