Antena 3 CNN Actualitate Un tată şi-a aruncat fetiţa de la etaj, ca să o scape de flăcări. Scenele dramatice, filmate de un vecin - VIDEO

Un tată şi-a aruncat fetiţa de la etaj, ca să o scape de flăcări. Scenele dramatice, filmate de un vecin - VIDEO

Un tată şi-a aruncat fetiţa de la etaj, ca să o scape de flăcări. Scenele dramatice, filmate de un vecin - VIDEO
Sursa foto: foto: captura video
06 Iun 2016   •   23:56

Un tata si-a aruncat fiica de la etajul doi, din apartamentul cuprins de flacari, in incercarea disperata de a-i salva viata. Un vecin a filmat scenele cutremuratoare cu mobilul.

Barbatul a aparut in dreptul ferestrei, tinandu-si fiica in brate, in momentul in care tot apartamentul era practic inghitit de un fum negru. Oamenii care priveau de jos nenorocirea s-au grupat sub fereastra la care au aparut cei doi si il incurajau pe barbat sa-si arunce fiica, potrivit protv.md.

Dupa multe ezitari, i-a dat drumul, iar fetita a fost prinsa. Ulterior, si barbatul s-a salvat escaladand fereastra.

Scenele socante s-au petrecut in orasul Wenzhou din estul Chinei. Tatal a povestit ulterior ca isi adormea fiica in dormitor, in timp ce sufrageria era cuprinsa de flacari. El a fost alarmat de tipetele vecinilor care au vazut fumul gros iesind pe fereastra.

Fetita si tatal ei sunt acum in spital, unde primesc ingrijiri in urma fumului inhalat, insa cei doi sunt in afara oricarui pericol.

×
Subiecte în articol: clip viral incendiu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close