Antena 3 CNN Actualitate Unchiul lui Viorel, tânărul ucis în atentatul din Germania: „Părinții sunt în stare de șoc. El venea de la serviciu și s-a oprit să ia un suc. Atunci a fost împușcat”

Unchiul lui Viorel, tânărul ucis în atentatul din Germania: „Părinții sunt în stare de șoc. El venea de la serviciu și s-a oprit să ia un suc. Atunci a fost împușcat”

Un tânăr de 23 de ani din comuna Singureni, judeţul Giurgiu, se află printre victimele atentatului din Germania.

Unchiul lui Viorel, tânărul ucis în atentatul din Germania: „Părinții sunt în stare de șoc. El venea de la serviciu și s-a oprit să ia un suc. Atunci a fost împușcat”
de S.T.    |    21 Feb 2020   •   09:25

Primarul comunei, Marian Pătuleanu, spune că tânărul îi era nepot, se afla de câțiva ani în Germania şi lucra cu acte în regulă.

„Am vorbit cu unchiul lui, că părinții sunt în stare de șoc. (...) El venea de la serviciu, a oprit să ia un suc dar n-a mai apucat să se dea jos din mașină că a fost împușcat.

Plecase de cinci-șase ani. Mama lui avea probleme de sănătate și a plecat acolo în speranța unui tratament mai bun.

Îi plăcea foarte mult informatica. Era un băiat extraordinar, cuminte. E ceva oribil ce s-a întâmplat”, a spus unchiul lui Viorel.

Tânărul muncea de ani de zile în Germania și nu a fost implicat în vreun conflict

„Erau fericiți că și-au găsit liniștea, Erau angajați toți trei și le mergea bine. (...)

O să discut în ședința de Consiliu Local să vedem dacă putem să acordăm și noi un ajutor financiar”, a mai spus unchiul tânărului, vineri dimineață, la Antena 3.

Viorel, un tânăr de 23 de ani din Giurgiu, a murit în urma atentatului din Germania

Viorel locuia de aproximativ șase ani în Germania cu familia și era curier.

Era singurul copil al familiei.

Nouă persoane au fost ucise şi alte câteva rănite, în atacuri armate efectuate miercuri de un trăgător în două baruri din oraşul german Hanau.

×
Subiecte în articol: viorel Giurgiu atentat Germania
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close