Antena 3 CNN Actualitate Veste bună pentru bucureşteni! S-a deschis un parc cu dotări moderne pentru vizitatorii de toate vârstele

Veste bună pentru bucureşteni! S-a deschis un parc cu dotări moderne pentru vizitatorii de toate vârstele

Încă un parc a fost deschis în sectorul 6 al Capitalei, După ample lucrări de modernizare, noul spaţiu pentru recreere include multiple dotări moderne pentru vizitatorii de toate vârstele. Odată cu lucrările de modernizare, după ce construcţiile ilegale au fost demolate, suprafaţa parcului a crescut cu aproximativ 40%. Investiţia a fost finanţată integral de Primăria Sectorului 6.

Veste bună pentru bucureşteni! S-a deschis un parc cu dotări moderne pentru vizitatorii de toate vârstele
de Iulia Gorgorin    |    23 Sep 2020   •   22:50

După ample lucrări de reamenjare, Parcul Drumul Taberei 38 beneficiază de cele mai moderne dotări şi echipamente pentru petrecerea timpului liber în aer libe, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Noul spaţiu include aparate de joacă moderne, terenuri multisport, fântână arteziană şi mobilier stradal modern.

''Avem un parc modernizat după cele mai riguroase standarde, o zonă special amenajată pentru cei mici, o zonă de recreere, un loc de joacă cu suprafaţă antitraumă. Am amenjat un spaţiu dedicat tinerilor şi adulţilor care doresc să practice sportul în aer liber şi aici mă refer la terenuri de minifotbal şi baschet. Suprafaţa se spaţiu verde a fost modernizată. Parcul este dotat cu sistem automat de irigaţie, cu mobilier urban de cea mai bună calitate, dar şi cu sistem de iluminat public inteligent, a spus Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Investiţia este de peste 650.000 de lei şi este realizată integral din bugetul primăriei de sector.

Noul parc completează astfel, suita de investiţii în spaţii verzi din Sectorul 6.

Primăria anunţă că în ultimii patru ani, au fost amenajate 27  de noi locuri de relaxare şi grădini în Sectorul 6, cu o suprafaţă totală de 47.762 de metri pătraţi. Alte 34 astfel de spaţii sunt în lucru în prezent. De asemenea, au fost construite 35 de minibaze sportive pentru iubitorii sportului din Sectorul 6.

×
Subiecte în articol: parc veste buna Drumul Taberei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close