Antena 3 CNN Actualitate Veste bună pentru locuitorii sectorului 2 al Capitalei! Anunţul făcut de Neculai Onțanu

Veste bună pentru locuitorii sectorului 2 al Capitalei! Anunţul făcut de Neculai Onțanu

Locuitorii sectorului 2 al Capitalei vor putea cumpăra din pieţe cele mai proaspete, naturale, și totodată şi cele mai ieftine produse agro-alimentare. Asta promite candidatul PPU SL pentru primărie, Neculai Onțanu,cel care este gata să implementeze programul piețe Eco şi ieftine, dacă va fi reales primar al sectorului 2. Fostul edil susţine că speculanţii din piețe vor dispărea şi în locul lor, ţăranii şi fermierii îşi vor putea vinde produsele româneşti.

Veste bună pentru locuitorii sectorului 2 al Capitalei! Anunţul făcut de Neculai Onțanu
de Iulia Gorgorin    |    23 Sep 2020   •   20:00

Pentru bucureșteni, piața trebuie să redevină locul cel mai la îndemână pentru a cumpărta produse româneşti de calitate, şi la preţuri accesibile,sustine Neculai Onțanu, candidatul Ppusl la Primăria sectorului 2.

Tocmai din acest motiv, fostul edil a pregătit un program de dezvoltare a activitatilor comerciale în sectorul 2, care prevede eliminarea speculanţilor din pietele aflate în sud- estul și nord-estul capitalei.

''Vrem ca pieţele din Sectorul 2 să redevină la ceea ce au fost acum câţiva ani, în care aveam spaţii speciale amenajate pentru producătorii direcţi. Vreau să le asigurăm asta ţăranilor, producătorilor, ţaranilor, fermierilor, să vină cu produse proapete şi la îndemâna tuturor'', a spus Neculai Onţanu, candidat PP-USL la Primăria Sectorului 2.

Fostul edil a stat de vorba și cu locuitorii sectorului 2, care s-au plâns de preţurile din piațe. Aceștia i-au cerut candidatului PP-USL sa revină la conducerea primăriei și să ia masuri.

Neculai Onțanu susține ca dorește sa implementeze și un sistem modern de colectare a deșeurilor menajere din piețele Sectorului 2, dar și unul de curățenie a spațiilor și tarabelor.

Acesta susține că programul pe care vrea să-l implementeze chiar din această toamnă este realizat împreună cu Alianța Naționala a Agricultorilor.

×
Subiecte în articol: anunt sectorul 2 neculai ontanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close