Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, reacție după retragerea lui Orban: Le-am spus că e o mare greșeală, că va fi dezastru!

Victor Ponta, reacție după retragerea lui Orban: Le-am spus că e o mare greșeală, că va fi dezastru!

Victor Ponta a avut o primă reacție după ce Ludovic Orban și-a depus mandatul. Liderul Pro România a declarat în exclusivitate, la Antena 3, că el i-a avertizat pe Iohannis și liderul PNL că va fi un mare dezastru dacă liberalii vor ajunge la guvernare.

Victor Ponta, reacție după retragerea lui Orban: Le-am spus că e o mare greșeală, că va fi dezastru!
25 Feb 2020   •   19:23

”În 23 octombrie, acum patru luni, am avut o întâlnire cu Iohannis, apoi cu Orban și le-am spus că e o mare greșeală. Le-am spus ca va fi dezastru. Au cumpărat parlamentari până au reușit să-l treacă! Și la ce bun? Pentru ce și pentru cine? Azi au ajuns la ce le-am spus eu în 23 Octombrie - dar este foarte tărziu; și foarte scump pentru România!”, a zis Ponta.

Liderul Pro România a mai scris pe contul personal de Facebook că România a pierdut patru luni importante, iar șansele de a avea un buget echilibrat s-au pierdut.

”România a pierdut 4 luni importante și se află acum într-o criză mai gravă decât în Octombrie! Iar șansele de a avea un buget echilibrat, fonduri europene, investiții în sănătate și educație, alocații și pensii crescute - totul s-a pierdut! De ce? Cine plătește? Plătește cineva?”, a spus Ponta.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban și-a depus mandatul de premier! Chem partidele la consultări

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close