Antena 3 CNN Actualitate Victoraș Micula, urmărit penal! Se îmbrăca în polițist, participa la percheziții oficiale și avea acces la baza de date MAI

Victoraș Micula, urmărit penal! Se îmbrăca în polițist, participa la percheziții oficiale și avea acces la baza de date MAI

Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, unul dintre patronii de la European Drinks, a fost pus sub urmărire penală de către Parchetul Bihor, alături de patru polițiști din Oradea. În noiembrie 2018 el a participat în mod ilegal la o acţiune a poliţiei, având uniformă MAI şi cagulă pe faţă, scrie G4media.ro.

Victoraș Micula, urmărit penal! Se îmbrăca în polițist, participa la percheziții oficiale și avea acces la baza de date MAI
de Dana Musceleanu    |    20 Oct 2020   •   13:38

În noaptea de 16/17 noiembrie 2018, Victoraș Micula (25 ani) a sesizat poliția cu privire la un rival al său care s-a urcat băut la volan. Asta nu ar fi nimic ieşit din comun, numai că moştenitorul European Drinks a şinut să plece şi el în urmărire alături de oamenii legii.

Mai mult decât atât, el a fost prezent la percheziția corporală a suspectului, purtând o geacă de poliţie şi cu cagula pe faţă, ca să nu fie recunoscut.

Cu permisiunea agentului de poliție Vaida Ovidiu, Micula Jr. a continuat noaptea în forţă, efectuând mai multe activități specifice unui lucrător de poliție (percheziție corporală, percheziție autovehicul, asistare la toată activitatea de constatare a infracțiunii, însoțire persoană cercetată la spital pentru recoltare de probe biologice, etc.) se arată în se arată în răspunsul Parchetului Bihor către G4media.ro.

Micula jr. avea acces la baza de date MAI, ca la el acasă

Victoraş Micula nu este la prima abatere de acest gen. În martie 2018, după o şicanare în trafic cu un Opel, Micula l-a încolţit şi agresat pe şofer. Acesta a sunat la 112 după ajutor, dar în mod miraculos, Micula Jr. s-a alăturat poliţiştilor în urmărirea şoferului.

Pentru că operaţiunea nu a dat rezultatul scontat, Victoraş Micula a fost lăsat să caute maşina în baza de date a MAI, cu sprijinul subofițerului de poliție Ile Camelia…
Şi dacă tot avea acces la date secrete ca la el acasă, după câteva zile s-a gândit să caute în baza de date MAI date despre cunoscuta cântăreaţă Vlăduţa Lupău, mai notează sursa citată.

Parchetul Tribunalului Bihor a început urmărirea penală împotriva lui Victor Micula pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale. Odată cu el, au fost puşi sub acuzare şi agenții de poliție Camelia Ile, Ovidiu Vaida, Alin Zanca și Claudiu Rengle.

La începutul pandemiei, Victoraş Micula promitea leacuri pentru COVID-19

Moştenitorul European Drinks, care încă din liceu mergea la discotecă cu elicopterul, iar la BAC s-a dus cu un Ferrari, este cunoscut pentru excentricităţile sale.

În primăvară, după ce concernul familiei scumpise strategic spirtul Mona, Micula Jr. a anunţat că deţine un leac cu "argint coloidal ionic" pentru noul coronavirus, provocându-l - într-un live pe Facebook - chiar pe preşedintele Iohannis să îl testeze.

×
Subiecte în articol: Victoraș Micula Oradea
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close