Antena 3 CNN Actualitate Vindecări miraculoase în terapie intensivă. Doctor Radu Țincu: „Omul a căzut în capcană crezând că poate să îl depășească pe Dumnezeu!”

Vindecări miraculoase în terapie intensivă. Doctor Radu Țincu: „Omul a căzut în capcană crezând că poate să îl depășească pe Dumnezeu!”

Radu Țincu, medic primar toxicologie în Secția de Terapie Intensivă Toxicologie de la Spitalul de Urgență Floreasca, a fost invitatul Mirelei Voicu, sâmbătă seară, la „Voi cu Voicu”, unde a vorbit despre legătura dintre medic și Dumnezeu.

Vindecări miraculoase în terapie intensivă. Doctor Radu Țincu: „Omul a căzut în capcană crezând că poate să îl depășească pe Dumnezeu!”
de S.T.    |    15 Feb 2020   •   22:17

„Iisus e tămăduitorul sufletelor, el a venit să ne vindece. Din păcate astăzi asistăm și vedem cu toții că ne-am îndepărtat de biserică fiind într-o eroare.

Eroarea constă în faptul că am încercat să asimilăm biserica - instituție administrativă- cu învățăturile Sfintei Scripturi.

A fost o eroare pentru că partea administrativă este una și învățăturile Sfintei Scripturi și ale Bibliei înseamnă altceva. Ne-am îndepărtat de o carte care ne învață cum să trăim moral, ne dă anumite linii de ghidare verificate de-a lungul mileniilor, avem o adevărată înțelepciune și învățătură în această carte. Ea promovează doar binele și ne-am îndepărtat foarte mult de ea.

Am devenit autosuficienți! Credem din ce în ce mai mult, prin prisma ultimelor descoperiri științifice, că putem controla totul cu această îndepărtare continuă de biserică. Omul a căzut în capcană crezând că poate să îl depășească pe Dumnezeu!

Medicii sunt dumnezeii pacienților lor. (...) Nu întâmplător rugăciunea Tatăl Nostru spune facă-se voia ta”, a spus Radu Țincu, sâmbătă, la Antena 3.

„Totul se face cu acordul lui Dumnezeu și doar el ne poate ghida pașii în continuare”, a mai spus medicul.

Niciodată nu o să putem vedea în spital cum vin doi îngeri sub formă de lumină și îi iau în brațe pe pacienții aflați în stare critică. Minunile se văd cu sufletul,  iar dacă sufletul nu este prins de flacăra Duhului Sfânt oricât de mult oricine ar încerca să arate minunea o să o refuzăm”, a adăugat el.

Vindecări miraculoase în terapie intensivă

×
Subiecte în articol: Radu Țincu Voi cu Voicu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close