Antena 3 CNN Actualitate PSD, zguduit din temelii. Dezvăluirile făcute de Viorica Dăncilă

PSD, zguduit din temelii. Dezvăluirile făcute de Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a anunțat că în curând va lansa o carte. Este vorba despre o carte-interviu, realizată în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Fostul premier face dezvăluiri despre PSD și relația cu fostul lider social-democrat Liviu Dragnea.

PSD, zguduit din temelii. Dezvăluirile făcute de Viorica Dăncilă
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    18 Ian 2021   •   18:48

„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a anunțat Viorica Dăncilă. 

Viorica Dăncilă spune că în carte vor fi numeroase lucruri incomode pentru politicieni.  „Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a precizat Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Liviu Dragnea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close