Antena 3 CNN Actualitate Vox Populi Antena 3. Pe cine așteaptă românii dacă pică Guvernul: "Să ne scape de tot ce este rău!"

Vox Populi Antena 3. Pe cine așteaptă românii dacă pică Guvernul: "Să ne scape de tot ce este rău!"

Antena3 i-a întrebat pe români ce cred despre moțiunea de cenzură și cât de mulțumiți sunt de modul în care Guvernul Orban a gestionat criza sanitară.

Vox Populi Antena 3. Pe cine așteaptă românii dacă pică Guvernul: "Să ne scape de tot ce este rău!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Aug 2020   •   22:30

Iată ce au răspuns românii la întrebarea ”Cade Guvernul?”:

- ”E foarte complicată problema, dar și-au bătut joc prea mult...și de bani, și de populație. Problemele cu măștile și ce e la DSP-uri, nu poți să iei legătura, îți închid telefonul, nu răspund. Nu au gestionat deloc bine situația.”

- ”Nu urmăresc politica, dar în mare parte sunt mulțumit de Guvern. Pe criza asta încearcă să facă treabăă, cel puțin așa cred eu”

- ”Ar fi bine să cadă, au o activitate mediocră. E posibil să rămânem fără Guvern”

Vox Populi, Antena3: Cade Guvernul? Pe cine așteaptă românii la putere

- ”Da, ar trebui depusă moțiunea, să cadă Guvernul pentru că n-au făcut nimic, numa' fură. De altfel, toată lumea fură în ziua de astăzi și altceva nu fac pentru noi. Nu știu cât e de bine cu ce se face acum. 

Reporter: Pe cine ați vrea la putere? 
Pensionară: Pe Dumnezeu, să ne scape de tot ce este rău și de toți oamenii ăștia răi!”

- ”Cred că ar trebui depusă moțiunea de cenzură, în primul rând ca să se schimbe ceva în țara asta că Guvernul ăsta nu prea face nimic după cum se vede și, părerea mea persoanlă, să vină PSD-ul la putere, a fost mai bine înainte, au crescut alocațiile, au crescut pensiile. A venit Guvernul ăsta, trebuie să facem aia, trebuie să facem aialaltă”

- ”Cred că oamenii ăștia (n.r. - PSD) ar trebui să-și găsească altceva de lucru, sunt lucruri mult mai importante decât politica, în momentul acesta, în țară. Banii publici ar trebui cheltuiți în interesul cetățeanului, nu pentru a da jos Guvernul, alte birocrații. Până nu trecem de criza asta nu cred că trebuie să aibă vreo importanță. Cade Guvernul care  impune niște măsuri, până vine alt Guvern, o să ducem pandemia asta încă 2 ani de zile”

- ”E cea mai mare greșeală pe care poate să o facă PSD. PSD-ul trebuie să iasă, ca partid n-ar mai trebui să existe în România, la greșelile pe care le-au făcut de-a lungul celor 26-27 de ani în care au guvernat. N-ar trebui să mai candideze în niciun oraș.”

- N-ar fi rău să cadă guvernul ăsta pentru că ne-a ținut în case fără motive reale. Uitându-ne la statisticile oficiale, de 40-45 de morți pe zi/țară, asta înseamnă un mort/județ, nu este foarte grav, nu este necesar să purtăm măști și să ne înspăimântăm.”

- ”Pot să înțeleg poziția PSD-ului, însă nu cred că e momentul să facă acest lucru având în vedere starea în care se află țara”.

Ce părere au și restul românilor sondați, puteți afla din materialul video de mai jos.
Vox Populi, Antena3: Cade Guvernul? Pe cine așteaptă românii la putere

×
Subiecte în articol: vox populi guvern motiune de cenzura
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close