Antena 3 CNN Actualitate Totul despre cazul ''vrăjitorilor'' care au păcălit o româncă stabilită în SUA cu peste 400.000 de dolari

Totul despre cazul ''vrăjitorilor'' care au păcălit o româncă stabilită în SUA cu peste 400.000 de dolari

Doi autoproclamaţi vrăjitori din Ploiești au păcălit o româncă stabilită în SUA cu peste 400.000 de dolari. Clienta voia un blestem care să fie atât de puternic încât să-l omoare pe fostul soț. Nu a primit însă decât o gaură uriaşă în conturi.

Totul despre cazul ''vrăjitorilor'' care au păcălit o româncă stabilită în SUA cu peste 400.000 de dolari
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Ian 2020   •   13:28

Cazul incredibil a ajuns în atenţia poliţiştilor, după ce femeia a simiţit că este escrocată, a depus o plângere. În aprilie 2015 a început să intre în contact cu vrăjitoarele, tămăduitoarele şi clarvăzătorii. Îşi dorea ca fostul ei soţ să sfârşească într-un mod tragic.

Atunci când a vorbit la telefon cu prima vrăjitoare i-a spus acesteia că i se întâmplă şi alte lucruri necurate şi că are nevoie de ajutor. Salvatorii spirituali, autointitulaţi tămăduitori, i-au promis rezultate imediate femeii.

De atunci, mai multe persoane au intrat în contact cu păgubita, care îi promiteau diverse farmece la care ea trebuia să cotizeze masiv. După cinci luni, românca stabilită în America şi-a vândut chiar şi o proprietate în Florida, iar banii îi trimite în ţară pentru a fi spălaţi la propriu de către un om sfânt, în speranţa că va intra în contact şi cu nepot decedat.

Femeia a dat 400.000 de dolari pe parcursul incantaţiilor făcute tocmai din Prahova.

În octombrie 2015, falşii vrăjitori sunt arestaţi, dar femeia continuă să fie contactată de apropiaţi şi este anunţată că suma imensă de bani a fost falsă pentru binele ei, ca să fie tămăduită. Ulterior, Tribunalul Prahova i-a condamat pe cei cinci inculpaţi la sentinţe între 2 ani şi 8 luni şi 3 ani de închisoare cu suspendare.

Pentru a recupera prejudiciul, au fost instituite sechestre pe mai multe bunuri ale falşilor tămăduitori.

 

×
Subiecte în articol: vrajitori romanca prahova Ploiești
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close