Antena 3 CNN Actualitate Ziua reducerilor, nebunie în mediul online. Ce au comandat românii de Black Friday

Ziua reducerilor, nebunie în mediul online. Ce au comandat românii de Black Friday

Ziua reducerilor, nebunie în mediul online. Ce au comandat românii de Black Friday
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Noi 2019   •   15:41

Românii cumpără la foc continuu de Black Friday. Până acum, doar un singur retailer a primit comenzi de peste 300 de milioane de lei, iar ziua este abia la jumătate.

La cel mai mare retailer din țara noastră, cele mai multe plăți au fost făcute cu cardul, cele mai multe vizite și comenzi au fost făcute de pe telefonul mobil, iar timpul total petrecut pe site ajunge undeva la 155 de ani.

În topul celor mai vândute produse se află televizoarele, laptopurile, telefoanele, frigiderele, produsele de fashion, dar și anvelopele. Cea mai mare comandă a venit din București, în valoare de 82.350 lei.

Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor este cu ochii pe cei mai mari comercianţi online de produse IT și gadgeturi!

De Black Friday, conducerea ANPC a anunţat că facut deja mii de capturi de ecran pentru a verifica daca reducerile acordate de comercianţi sunt reale.

Marii comercienţi sunt sub lupa ANPC de mai bine de o săptămână, iar monitorizarile vor continua, avertizează reprezentanţii instituţiei.

 

 

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close