Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Echinocțiul de primăvară schimbă energiile. Maestrul Voropchievici ne spune cum ne influențează

Echinocțiul de primăvară schimbă energiile. Maestrul Voropchievici ne spune cum ne influențează

Mihai Vorpchievici a vorbit la Adevăruri ascunse despre semnificația momentului Echinocțiului de primăvară, care marchează începutul primăverii astronomice.

Echinocțiul de primăvară schimbă energiile. Maestrul Voropchievici ne spune cum ne influențează
de Georgiana Adam    |    20 Mar 2021   •   19:05

"Ce interesant. Se petrece la  ora 11.37. 11, doi de 1. 3 + 7 = 10. Încă un 1. Ce înseamnă 1: acțiune, inițiativă, energie. Partea negativă: șoc și încăpățânări. În această zi, începem să fim egali, bărbatul și femeia.Noaptea cu ziua. Fiecare are egal în partea lui. Douăzeci, îndiferent în ce cadă această zi, e o zi calmă, pașnică, în care dialogul trebuie să își spună cuvântul", a spus Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici: Primăvara, lăsăm ce e negativ în spate

"În primăvară sufletul zburdă. Te bucuri dacă vezi un muguraș pe o crenguță. Aici e cumpăna, e dualitatea. Lăsăm ce e negativ în spate, pentru că primăvara înseamnă ceva bun", a adăugat cunoscutul numerolog.

Potrivit acestuia, la începutul primăverii, în luna martie, întotdeauna se schimbă energiile și toate negativitățile - frici, spaime, blsteme - se manifestă destul de intens, dar mai mult în zona rurală. Sunt niște momente destul de neplăcute, de aceea e bine ca în această perioadă fiecare creștin, când s-a trezit dimineața, să spună o rugăciune puternică pentru ocrotirea casei, familiei, celor din jur.

Mihai Voropchievici: Cum ne putem curăța energetic casa. E foarte ușor

La fel de bine e recomandat ca fiecare creștin să bea o gură de agheasmă, tot ca sistem de protecție. La fel de util e să solicităm unui preot să facă sfeștania casei.

Indiferent că sunt la țară sau la oraș, oamenii fac aceste lucruri pentru că astfel pot goni energiile negtive de peste an, acumulate în diferite situații.  

La fel de bine, noi, muritorii de rând spunem că dacă venim de la biserică cu o lumânare aprinsă putem curăți casa, energetic. Energiile negative se manfestă de regulă la trecerea de la un sezon la altul. Dar putem să le eliminăm ușor - făcând sport sau mergând la o pimbare, cu un dialog mai vesel, vizionând o comedie, ca să ne mai descărcăm puțin sufletul, spune Mihai Voropchievici.

 

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close