Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cauzele psihologice ale oboselii. Lidia Fecioru ne spune cum le combatem

Cauzele psihologice ale oboselii. Lidia Fecioru ne spune cum le combatem

Lidia Fecioru a vorbit, sâmbătă, la Adevăruri ascunse, despre cauzele oboselii psihice.

Cauzele psihologice ale oboselii. Lidia Fecioru ne spune cum le combatem
de Georgiana Adam    |    20 Mar 2021   •   19:41

"Ne-au obosit și frigul prelungit, și purtarea măștii, și valul 3, de-ți vine să te culci până la ...primăvară. Partea asta psihică e foarte importantă, vizavi de ce se întâmplă cu lumea. Ai văzut ce a pățit Mirela Vaida.

Lidia Fecioru: Sunt foarte mulți oameni cu probleme, pe stradă

Sunt foarte mulți oameni cu probleme. Și sunt pe stradă. Și reacționează violent. Iar noi n-avem de unde să știm dacă sunt cu probleme sau nu. S-au agravat lucrurile. Mulți nu acceptă că au această problemă. Sau nu își mai iau tratamentul. Nu există bani, oamenii sunt foarte săraci. Să ajungi la doctor e mai greu. Închipuieți cum e cel care are grijă de o astfel de persoană, acasă. E crunt!

Toate acestea ne-au obosit. Nouă ne trebuie foarte multă energie să ieșim din starea pe care o avem. Uite, de pildă, lipsa comunicării. Trebuie să discutăm. Îmi vine să râd pentru că atunci când prietena mea a făcut un atac de panică pe stradă, i-am spus: Cântă! Dacă n-ai cu cine vorbi, cântă", a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: Pauză de rețele sociale odată la două-trei zile

Noi ne consumăm energiile în rețelele de socializare, în știri. De foarte multe ori este excesul de informație inutilă, care ne "mănâncă" foarte multe energie. Sfatul meu, dacă vreți să mi-l urmați: nu mai intru pe rețelele de socializare decât o dată la două-trei zile", a mărturisit Lidia Fecioru, care a reconfirmat că nu are aplicația Facebook pe telefon.

Ea a pledat, de asemenea, pentru informare, dar selectivă și în cunoștiință de cauză, nefiind de acord cu cei care spun că "și-au scos telefonul din cameră".

"Iar oamenii care vin cu toxicitate, îndepărtați-i", a completat Lidia Fecioru.

Echinocțiul de primăvară schimbă energiile. Maestrul Voropchievici ne spune cum ne influențează

"Ce interesant. Se petrece la  ora 11.37. 11, doi de 1. 3 + 7 = 10. Încă un 1. Ce înseamnă 1: acțiune, inițiativă, energie. Partea negativă: șoc și încăpățânări. În această zi, începem să fim egali, bărbatul și femeia.Noaptea cu ziua. Fiecare are egal în partea lui. Douăzeci, îndiferent în ce cadă această zi, e o zi calmă, pașnică, în care dialogul trebuie să își spună cuvântul", a spus Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici: Primăvara, lăsăm ce e negativ în spate

"În primăvară sufletul zburdă. Te bucuri dacă vezi un muguraș pe o crenguță. Aici e cumpăna, e dualitatea. Lăsăm ce e negativ în spate, pentru că primăvara înseamnă ceva bun", a adăugat cunoscutul numerolog.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close