Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Astrologul Dezideriu: Avem o conjunctură astrală favorabilă protestelor și frământărilor sociale

Astrologul Dezideriu: Avem o conjunctură astrală favorabilă protestelor și frământărilor sociale

Energia năvalnică a Berbecului ne face să nu mai suportăm restricțiile și să ieșim în stradă. Astrologul Dezideriu a explicat în direct la Antena 3 ce ni se întâmplă în această perioadă din punct de vedere astrologic.

Astrologul Dezideriu: Avem o conjunctură astrală favorabilă protestelor și frământărilor sociale
de Alexandra Dima    |    03 Apr 2021   •   18:15

În ciuda faptului că de o lună de zile nu mai e nicio planetă retrogradă, viața noastră nu pare mai liniștită. 
Dezideriu ne avertizează că a început noul an astrologic, odată cu sosirea primăverii și intrarea în zodia Berbecului. Ușor-ușor această constelație se aglomerează cu mai multe planete și asta înseamnă că – după cum putem vedea și la televizor, lumea se agită. 

Energia Berbecului este una imprevizibilă, explozivă, dar nu neapărat ceva de substanță. Mai mult ca atitudinea unui copil care se supără și plânge, dar îi trece repede. Cam astfel avem și noi tendința să ne comportăm în perioada asta. 

Tendința va mai dura câteva săptămâni, dar nu vorbim de o energie care merge ori în sus ori în jos, vorbim de variațiuni. E foarte important să înțelegem că această energie nu este bună, nu este rea, ci trebuie noi să știm ce să facem cu elementele respective, spune astrologul. 

În această energie a Berbecului este indicat să fim răbdători și disciplinați. 
Vestea bună este că avem foarte multă energie la dispoziție și este de folosit.  Este foarte bine să facem sport în perioada asta. Ne vin și foarte multe idei în perioada asta, dar nu este indicat să trecem imediat la acțiune, ci să le gândim puțin. Oricum una dintre idei măcar, va fi foarte bună și ar putea duce la rezultate deosebite. 

În această energie a Berbecului ne este mult mai greu să suportăm restricțiile și mult mai ușor să ieșim la protest împotriva lor. E o energie care îți dă de înțeles că trebuie să acționezi într-un anume fel, că simți să acționezi într-un anume fel. Cei care ies acum în stradă înseamnă că și-au asumat treaba asta. 
 
 

×
Subiecte în articol: dezideriu astrologie proteste berbec
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close