Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Este o băutură foarte interesantă din mei, secară şi hrişcă!"

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Este o băutură foarte interesantă din mei, secară şi hrişcă!"

Leacul zilei cu Lidia Fecioru. Bioenergoterapeutul ne-a oferit la Adevăruri Ascunse un leac sub formă de băutură, pe bază de mei, secară și hrișcă.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: "Este o băutură foarte interesantă din mei, secară şi hrişcă!"
de Georgiana Adam    |    17 Apr 2021   •   21:12

Lidia Fecioru a prezentat la ''Adevăruri ascunse'' un leac simplu, dar extrem de eficient pentru anumite afecţiuni. 

Bionergoterapeutul a mărturisit, că în urmă cu câţiva ani, a întâlnit o persoană care a pus pe picioare o afacere, pentru a veni în sprijinul persoanelor care se confruntă cu afecţiuni la glanda tiroidă, şi nu numai.

"Este o băutură foarte interesantă din mei, secară şi hrişcă. Noi ştim că secara şi hrişca sunt cele mai bogate în complexul de B-uri, inclusiv B9, acidul folic, fier organic. Toate astea sunt organice, ele fermentează într-un fel şi se bea ca un shake. Această băutură schimbă metabolismul organismului, ajută la recondiţionarea celulelor. Regenerare, recondiţionare. Noi hrişca ştim la ce e foarte bună, pentru că hrişca este foarte foarte bogată în tot ce înseamnă vitamine şi minerale. Are fier, are magneziu. La ruşi, hrişca se socotea mâncarea sportivilor. Se poate mânca şi de către copii. Este reţeta pentru nodulii tiroidieni, are proprietăţi foarte bune pentru glanda tiroidă, pentru hormoni. E nemaipomenită, aşa că, eu am să pun pe Facebook şi o să dau şi date de contact (...) Chestia este că schimbă tot ceea ce înseamnă celula umană", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiuni "Adevăruri ascunse".

Asta este produsul de care spuneam in emisiune.Sa va fie de leac

Posted by Lidia Fecioru on Saturday, 17 April 2021

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close