Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul zilei cu Lidia Fecioru: Vindecarea celor mai importante organe. Mantrele care ne ajută

Leacul zilei cu Lidia Fecioru: Vindecarea celor mai importante organe. Mantrele care ne ajută

Lidia Fecioru ne-a oferit ”leacul zilei” în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3. Bioenergoterapeutul ne-a ajutat să înțelegem care sunt sunetele prin care ne putem vindeca cele mai importante organe.

Leacul zilei cu Lidia Fecioru: Vindecarea celor mai importante organe. Mantrele care ne ajută
de Andreea Cigolea    |    16 Mai 2021   •   12:12

Organele noastre în interior reacționează la anumite sunete, au o rezonanță. TAO-iștii de obicei au niște mantre pe care le fac și scot un sunet special. Vom vorbi despre cele mai importante organe: 

  • plămânii - emoții pozitive: bucurie, optimism și iertare. Emoții negative: tristețe, durere, îngrijorare, regret (dacă avem aceste emoții simțim că ne sufocăm). Ca să ne vindecăm trebuie să sâsâim. Mai există un exercițiu pe care îl putem face de 9 ori și îl putem vedea în video-ul de mai jos. Ne ajută să eliminăm regretele și durerea. 
  • rinichii - emoții pozitive: bunătate și înțelepciunea. Emoții negative: frica. Sunetul de vindecare îl puteți vedea în video-ul de mai jos.
  • ficat - emoții pozitive: bunătatea. Emoții negative: furia. Când suntem supărați și stresați ne doare ficatul. Silaba care vindecă o putem vedea în video-ul de mai jos.
  • Inima - emoții pozitive: bucurie, dragoste, poftă de cunoaștere, onestitate, respect, entuziasm, lumină, sinceritate. Emoții negative: ura, cruzime, aroganță, fanatism, pofta de violență. Silaba care vindecă o putem vedea în video-ul de mai jos.
  • splina: emoții pozitive: deschidere și conexiune,. Emoții negative: autocompătimirea și anxietatea. Silaba care vindecă o putem vedea în video-ul de mai jos.

Când vrem să ne vindecăm ideal este să facem aceste mantre, această meditație care durează 5 minute. Să ne debarasăm de tot și să avem grijă de organele noastre. 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru leacul zilei mantră
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close