Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: Ce spun dinții despre personalitatea fiecăruia. "Acești oameni trec prin niște tragedii sufletești de nedescris"

Lidia Fecioru: Ce spun dinții despre personalitatea fiecăruia. "Acești oameni trec prin niște tragedii sufletești de nedescris"

Lidia Fecioru a vorbit în emisiunea “Adevăruri ascunse” de la Antena 3 despre cum poate dantura să influenţeze comportamentul, personalitatea şi chiar destinul omului.

Lidia Fecioru: Ce spun dinții despre personalitatea fiecăruia. "Acești oameni trec prin niște tragedii sufletești de nedescris"
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2021   •   16:39

Era modernă ne propune o multitudine de variante de a ne schimba forma dinţilor, de la ortodonţie la protetică şi se pare că, mai mult sau mai puţin conştient, putem în felul acesta să ne influenţăm şi destinul.

Mai exact, prin dantură îmbunătăţim starea de percepţie şi autoperceptie, iar acest lucru ar motiva încrederea în sine, pe care o arătăm prin felul în care zâmbim şi râdem mai mult, dar mai ales prin felul în care devenim mai deschişi oportunităţilor şi relaţiilor cu cei din jur.

Cum poate dantura, considerată cartea de vizită a omului, să influenţeze comportamentul, personalitatea şi destinul nostru

"Chiar dacă își modifică strungăreața, își modifică destinul. Dinții sunt ca o carte de vizită. Noi vedem imediat cartea lui de vizită. Așa poți să îți dai seama despre sănătatea corporală. Dinții țin foarte mult de câștig.

Oamenii cu dinți subțiri, mici și ușor curbați sunt oameni care nu fac bani în viața lor. Doar supraviețuiesc în viață.

Cei care bârfesc au probleme cu dinții. La un om cu strungăreață să te gândești de zece ori înainte să îi spui un secret. 

„Școala interioară”, așa se numesc dinții incisivi. Se mai spune că cu cât avem mai puțini dinți în gură, cu atât suntem mai săraci și în interior și în exterior.

Cu cât au mai mulți dinți, sunt din medii mai înalte, au oportunități. Oamenii cu dantura sfărâmată trec prin niște tragedii sufletești de nedescris.

Cei care au dinții drepți au coloană vertebrală, ajung în posturi de conducere”, a spus Lidia Fecioru. 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close